Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Trixi poslato Avgust 16, 2021, 17:17:34 POSLE PODNE
Nisam Bas neki PRO skripter jos uvek ucim...
to moze i pocetnik da uradi ne morra pro skripter javi se na discord Srna SEN#4279
uradicu ti ja ;)

Citat: \ rusic37 poslato Oktobar 03, 2021, 09:57:27 PRE PODNE
Ime GameModa: Red Rose
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ne radi dl, i povucen je mod ako neko ima dl  :)
https://www.mediafire.com/file/fnednhp3wl77odj/RedRose_Mod.rar/file izvoli

Ime GameModa: Croherze DM ili bilo koji drugi dm mod
Vrsta GameModa: Deathmatch
Nesto da dodate(nije obavezno):

Ima neko Elitez Gaming v1.1 mod 2022. (ne stare modove npr 2019,2020)? Hvala unapred

Citat: Sokolovic69 poslato Maj 04, 2022, 19:46:08 POSLE PODNE
Ima neko Elitez Gaming v1.1 mod 2022. (ne stare modove npr 2019,2020)? Hvala unapred
Ne Sokolovic_Eg

Ps... znam te sa EG

Ime GameModa: Neki 0.3DL, bilo sta, moze i tek zapocet sa reg/log itd... zanima me pa da nesto pocnem editovati
Vrsta GameModa: RP/HRP/RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): ako neko ima da posalje, posto ja stvarno ne mogu pronaci na google nista osim open.RP koji je objavljen od strane Logana
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: almiirr1 poslato Maj 05, 2022, 15:49:49 POSLE PODNE
Ime GameModa: Neki 0.3DL, bilo sta, moze i tek zapocet sa reg/log itd... zanima me pa da nesto pocnem editovati
Vrsta GameModa: RP/HRP/RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): ako neko ima da posalje, posto ja stvarno ne mogu pronaci na google nista osim open.RP koji je objavljen od strane Logana
Nemas bas objavljenjih 0.3.DL gamemodova, jedino ako uspes naci LSRP ili RCRP. Mozda ako nekad odlucim objavim ovde.

trazim dobar/solidan gamemode
po mogucnosti mysql
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

imas onaj od emmeta sto je napravio od 0

Trazim gamemode rp ili rpg ako moze da se dobija neki vip 2 ili 4 na picetak da je spreman za koristenje samo td-ovi da se promjene i da moze da se koristi da je bez bugova

Citat: Injaa poslato Maj 08, 2022, 00:45:56 PRE PODNE
Trazim gamemode rp ili rpg ako moze da se dobija neki vip 2 ili 4 na picetak da je spreman za koristenje samo td-ovi da se promjene i da moze da se koristi da je bez bugova
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=103118.0
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

da nema neko slucajno ukletu kucu gamemode prije je bio ovde ali meni treba novija verzija bez bugova

Citat: Injaa poslato Maj 08, 2022, 09:04:17 PRE PODNE
da nema neko slucajno ukletu kucu gamemode prije je bio ovde ali meni treba novija verzija bez bugova
ne