Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Djunta1 poslato Januar 26, 2022, 00:13:58 PRE PODNE
Moze li neko da mi objasni kako da promenim text draw na IG (ideal gaming) , pocetnik sam pa zato pitam .
prvo listaj tdovima i zapisi negjde ako ne pamtis dobro brojeve za td npr za server poruke za datum za sate za skin za banku i to
pa onda ako nemas kreiraj textdravove ali posto su playertextdraw imaces na td-editoru u na task baru vidjet ces da ti pise "GLOBAL" ti promjeni u "PLAYER" i tako za svaki i kada ih htjednes ubacit trazis ono na ctrl+h Uigri_PTD i promjenes limit textdravova pa odes gdje su textdravovi izbrises i stavis svoje pa promijenes ovo
[pawn]      for(new i = 0; i < 51; i++)
   {
       Uigri_PTD[playerid] = PlayerText:ITD;
   } ovo 51 sam random stavio ti stavi koliko da ucita tdova[/pawn]
lakse ti je da kopiras ovo na pocetku [pawn]for(new i = 0; i < 51; i++)[/pawn] i samo zamjenis koliko njih ima stavis koliko da tvojih ucitava ps. roman sam napiso  :D

Poslednja Izmena: Januar 26, 2022, 19:59:21 POSLE PODNE od Kimmich

Ime GameModa: Division
Vrsta GameModa: DM
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako netko ima Division DM mod da posalje jer ne radi DL link sa foruma!

Citat: Kimmich poslato Januar 26, 2022, 15:05:21 POSLE PODNE
prvo listaj tdovima i zapisi negjde ako ne pamtis dobro brojeve za td npr za server poruke za datum za sate za skin za banku i to
pa onda ako nemas kreiraj textdravove ali posto su playertextdraw imaces na td-editoru u na task baru vidjet ces da ti pise "GLOBAL" ti promjeni u "PLAYER" i tako za svaki i kada ih htjednes ubacit trazis ono na ctrl+h Uigri_PTD i promjenes limit textdravova pa odes gdje su textdravovi izbrises i stavis svoje pa promijenes ovo
[pawn]      for(new i = 0; i < 51; i++)
   {
       Uigri_PTD[playerid] = PlayerText:ITD;
   } ovo 51 sam random stavio ti stavi koliko da ucita tdova[/pawn]
lakse ti je da kopiras ovo na pocetku [pawn]for(new i = 0; i < 51; i++)[/pawn] i samo zamjenis koliko njih ima stavis koliko da tvojih ucitava ps. roman sam napiso  :D
vidi malog, naucio skriptati  ;D

Citat: // Legacy poslato Januar 28, 2022, 17:48:39 POSLE PODNE
vidi malog, naucio skriptati  ;D
jebiga ucilo se nekoc sam tebe pitao za mysql  :D
Poslednja Izmena: Januar 28, 2022, 22:00:52 POSLE PODNE od Kimmich

Ime GameModa: neki mod koji ima /prison /alkatraz osim nove/lude/stare/uklete kuce, bextazy-a i da nije UP skill arene
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate(nije obavezno): //

Potreban mod bez mnogo bugova da rade sve komande hvala

Ime GameModa: United City RolePlay - v5.0
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): //

Trazim GodFather RolePlay od kaizera onaj link na BS ne radi.. trebam neki koji radi..

Ime GameModa: Elitez Gaming 1.2
Vrsta GameModa: Rpg/Rp
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako netko ima mod bio bih zahvalan da mi ga posalje.. Mod je bio objavljen na forumu ali je bio uklonjen zbog nepravilnog forumlara.

Citat: Jole14 poslato Februar 01, 2022, 23:23:40 POSLE PODNE
Ime GameModa: Elitez Gaming 1.2
Vrsta GameModa: Rpg/Rp
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako netko ima mod bio bih zahvalan da mi ga posalje.. Mod je bio objavljen na forumu ali je bio uklonjen zbog nepravilnog forumlara.
Edit: Slika https://ibb.co/dD2mx9y

Ime GameModa: Neki edit UP
Vrsta GameModa: RP/RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako neko ima dobar edit UP moda da posalje,bio bih mu zahvalan...
e

Pozz raja, dali neko ima mod Alcatraz RPG owner je bio Ekroo sa yt, ako neko ima bio bih zahvalan da pošalje.