Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 40 gostiju pregledaju ovu temu.

Atlas Gaming by Joey ti j isti samo moras neke sitnice popraviti nista vise

Da brate al ne radi Download link jbg.. :'(
Живот је курва!

:-\Jel ima neko backplay da radi dlink help!
Живот је курва!

Citat: Hydden poslato Decembar 03, 2021, 13:46:52 POSLE PODNE
:-\Jel ima neko backplay da radi dlink help!

Moja preporuka ti je ukoliko posjedujes predznanja o mysqlu i o pawnu da si pogledas ovaj mod https://github.com/Sacobrt/ultimate Rad i djelo Mume, Sace i mene sa nekim modernim i poboljsanim stvarima. ATH je izvorni inace, tj. bolje receno kronoloski SM-ATH-ZEN-IMP pa onda Ultimate :)

La vita E bella

El ces uspetti da nekad nesto sam uradis to ti je pre lako odes u mod ctrl h i kucas provera nesto tako i rcon ti je u server cfg bem te

Citat: Dzidzi poslato Decembar 03, 2021, 14:19:02 POSLE PODNE
koji je rcon i rcon sigurnosi kod? ultimate

Jedan dio (sigurnosni kod) je u skripti, a drugi dio imas sam da podesavas/vidis u .cfg

La vita E bella

Citat: stevich poslato Decembar 03, 2021, 14:33:04 POSLE PODNE
El ces uspetti da nekad nesto sam uradis to ti je pre lako odes u mod ctrl h i kucas provera nesto tako i rcon ti je u server cfg bem te
na nekim serverima je Rcon PW u server.cfg a na nemik u Skripti, a sto ste tice provere Ctrl + F u 90% Slucaja ima nesto kao " Uspesno si se ulogovao na Rcon" mozes samo tako nesto da ukucas i nadjes  ;D

Citat: Ghetoven poslato Decembar 03, 2021, 13:55:18 POSLE PODNE
Moja preporuka ti je ukoliko posjedujes predznanja o mysqlu i o pawnu da si pogledas ovaj mod https://github.com/Sacobrt/ultimate Rad i djelo Mume, Sace i mene sa nekim modernim i poboljsanim stvarima. ATH je izvorni inace, tj. bolje receno kronoloski SM-ATH-ZEN-IMP pa onda Ultimate :)
Ako ti je poboljasana stvar SaveProperty i ostale save gluposti koje saljes za cuvanje jednog intengera onda GG

Citat: Ghetoven poslato Decembar 03, 2021, 13:55:18 POSLE PODNE
ali svakako mod je dobar da se uzme za rad samo da se srede ti ispadi

Citat: BTL | jevta poslato Decembar 03, 2021, 21:11:08 POSLE PODNE
Ako ti je poboljasana stvar SaveProperty i ostale save gluposti koje saljes za cuvanje jednog intengera onda GG

s obzirom kako je mod radio daleko je poboljšan, a te save funkcije i nisu neki problem jer ih može još 1000 handleat istovremeno, mada svakako su ostale još kad se prebacivalo u mysql negdje početkom 2019, nikad nije ni promjenjeno jer nije predstavljalo problem

Citat: мυмα poslato Decembar 03, 2021, 23:28:31 POSLE PODNE
s obzirom kako je mod radio daleko je poboljšan, a te save funkcije i nisu neki problem jer ih može još 1000 handleat istovremeno, mada svakako su ostale još kad se prebacivalo u mysql negdje početkom 2019, nikad nije ni promjenjeno jer nije predstavljalo problem

Ali sto bi primera radi, zbog jednog intengera/boleana/stringa morali da updatamo sve intengere/booleane/stringa?

Ime GameModa: //
Vrsta GameModa: RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Treba mi neki dobar mod gde se radnja dovija u selu