Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Unicate Gaming x.1.0.0
Vrsta GameModa: RPG
Nesto da dodate(nije obavezno):

Ime GameModa: V RolePlay
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako neko ima nek posalje hitno mi treba. Hvala  ;)

Ime GameModa: San Exe, ili Balkan Mafia
Vrsta GameModa: RP/RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako slucajno neko ima neka posalje ;)

q3z

*

Ime GameModa: Nije bitno
Nesto da dodate(nije obavezno): Neki mod koji je lak za pocetak, koji ima vec dosta stvari (mape, tdovi) ali da je pritom i lak za editovanje za pocetnika  8)

Citat: q3z poslato April 23, 2022, 14:24:19 POSLE PODNE
Ime GameModa: Nije bitno
Nesto da dodate(nije obavezno): Neki mod koji je lak za pocetak, koji ima vec dosta stvari (mape, tdovi) ali da je pritom i lak za editovanje za pocetnika  8)
UP ili SA
A ovo ti je moj edit SA, snaces se
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=141109.0

Citat: Kajevich poslato April 23, 2022, 16:27:05 POSLE PODNE
UP ili SA
A ovo ti je moj edit SA, snaces se
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=141109.0
Tu se uobste ne moze snaci u to sam se uverio cim sam video 50 linija koda a jos nesto sto mi se ne svida ono vase [pawn]define SCM SendClimtMessage[/pawn]
Pa ajde mi reci zasto jel ste se odlucili samo bazirati na Pawn-u ili zelitr da uciti neke druge jezike? To vam je najveca greska.

Drugo sto se nisi trudio da bude uredno nego si ajmo reci sve bacio i to nazvao modom a o ostalom necu ni pricati

Citat: Paradox.pwn poslato April 23, 2022, 20:24:47 POSLE PODNE
Tu se uobste ne moze snaci u to sam se uverio cim sam video 50 linija koda a jos nesto sto mi se ne svida ono vase [pawn]define SCM SendClimtMessage[/pawn]
Pa ajde mi reci zasto jel ste se odlucili samo bazirati na Pawn-u ili zelitr da uciti neke druge jezike? To vam je najveca greska.

Drugo sto se nisi trudio da bude uredno nego si ajmo reci sve bacio i to nazvao modom a o ostalom necu ni pricati
U redu je. Do pre dve nedelje ste svi ovde koristili "SCM" umesto SendClientMessage.

Citat: choppa100 poslato April 23, 2022, 20:37:03 POSLE PODNE
U redu je. Do pre dve nedelje ste svi ovde koristili "SCM" umesto SendClientMessage.
Za mene se to ne moze reci trenutno ucim c# imam i fokusiram se na sto manje koristenje tih skracenica

Citat: ɐ︎ə︎ε︎ɐ︎ℵ︎ɯ︎¡︎22 poslato April 23, 2022, 17:26:17 POSLE PODNE
Ne preporucujem ovaj mod za editovanje. Videces i sam bruda :D
nisi pitan  :D
Citat: Paradox.pwn poslato April 23, 2022, 20:24:47 POSLE PODNE

ni ti iskreno nisi pitan,al haj da ti odgovorim...Kao i svi i ja sam tu pocetnik druze,pa ono..

Citat: Kajevich poslato April 23, 2022, 21:43:13 POSLE PODNE
nisi pitan  :Dni ti iskreno nisi pitan,al haj da ti odgovorim...Kao i svi i ja sam tu pocetnik druze,pa ono..
Slusaj ako raids nesto ne mora to biti neki WOW mod nego da je kod lepo napisan to se postuje i tako ces nauciti i moci ce sr neko snaci u tome da edita

Citat: Paradox.pwn poslato April 23, 2022, 22:00:19 POSLE PODNE
Slusaj ako raids nesto ne mora to biti neki WOW mod nego da je kod lepo napisan to se postuje i tako ces nauciti i moci ce sr neko snaci u tome da edita
da sam imao dalje volje za taj kurac,ne bih ga objavio :)