Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

q3z

*

q3z

*

Imam pitanje, ako se neko od mapera razume.

Koristim mod Uklete Kuce , verzija 2.1.3 , i nigde ne postoji maps, ne mogu u map editoru da ubacim mapu servera, da li neko ima neki predlog ili nesto??

P.S. Pisite ovde, ili mozete i u PP, da se ne razvlacimo i smaramo ostale ljude ovde.

Hvala unapred, svima koji bi pomogli!  ;D

Ime GameModa: Zara Gaming

Vrsta GameModa: RPG

Nesto da dodate (nije obavezno): Neka novija, ali da nije ona 7.6.0, ako se ne varam
BIGDOG ENTERTAINMENT

q3z

*

Citat: gottinho poslato April 10, 2021, 18:33:13 POSLE PODNE

Nesto da dodate (nije obavezno): Neka novija, ali da nije ona 7.6.0, ako se ne varam
Ima sve ispod 7.6.0 , nema nista iznad, al po meni izaberi neki drugi mod, batali zaru gaming  :-[

Ime GameModa: Lewinston Gaming

Nesto da dodate (nije obavezno): https://imgur.com/a/1YPVAYZ

Citat: gottinho poslato April 10, 2021, 18:33:13 POSLE PODNE

da sam na tvome mjestu preskocio bih Zaru Gaming sve verzije ispod 7.6.0 nisu optimizovane i dosta su izbagovane a 7.6.0 je u MYSQL-u svakako taj mod nije za pocetnike.
Pozdrav !

Citat: cobradiaz poslato April 11, 2021, 04:45:57 PRE PODNE
da sam na tvome mjestu preskocio bih Zaru Gaming sve verzije ispod 7.6.0 nisu optimizovane i dosta su izbagovane a 7.6.0 je u MYSQL-u svakako taj mod nije za pocetnike.
Pozdrav !
nisam ja pocetnik kume, i nije zbog toga sto je mysql, vec zato sto je ubagovao do svega
BIGDOG ENTERTAINMENT

Ime GameModa: San City, itd..
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno):  8)

Ime GameModa: Elitez Gaming 1.1, ali bio je objavljen Old State / Europe od Vasketa ja msms

Nesto da dodate (nije obavezno): Evo video tog moda https://www.youtube.com/watch?v=n36PBHnqLHk&t=82s
Poslednja Izmena: April 11, 2021, 15:24:12 POSLE PODNE od qwerty.aMx
**#one&only**
**#qwerty**

q3z

*

Da li je nekome od vas sto otvarate svoje samp servere, potrebna osoba koja bi sredila discord server od 0, sve po Vasoj zelji?

Javite mi se u PP ili replayajte ovu poruku, znam dosta oko toga :)

Citat: qwerty.aMx poslato April 11, 2021, 15:22:32 POSLE PODNE
Ime GameModa: Elitez Gaming 1.1, ali bio je objavljen Old State / Europe od Vasketa ja msms

Nesto da dodate (nije obavezno): Evo video tog moda https://www.youtube.com/watch?v=n36PBHnqLHk&t=82s
Nema niko taj mod sem agencya, mene i ostalih  :D taj mod sto je bio objavljen kad odes relog izgubis acc i sve se pojebe.

q3z

*

Citat: leryov42O poslato April 11, 2021, 17:52:08 POSLE PODNE
Nema niko taj mod sem agencya, mene i ostalih  :D taj mod sto je bio objavljen kad odes relog izgubis acc i sve se pojebe.
Nista, ako ga ne mrzi nek cuva u folderu sve accounte od igraca  :D ::)

Ime GameModa: Da ima dobri skriptu i TXD

Nesto da dodate (nije obavezno): Nesto kao Balkan Original ili Skill Arena sad