Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 24 gostiju pregledaju ovu temu.

PRX

*

Citat: Avdext poslato Avgust 25, 2020, 20:21:56 POSLE PODNE
Ime GameModa: Potreban mi je Balkan Premium
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate (nije obavezno): Samo bi zeleo da gamemode nema puno bagova
oces da kupis :D ?

Citat: vaske. poslato Avgust 22, 2020, 19:33:42 POSLE PODNE
Ime GameModa: Ne znam kako se zove mod ali evo jedna slika ! Drug mi je drzao srv sa ovim modom i mi smo se posvadjali ja imam samo jednu sliku ko zna ovaj mod neka mi posalje link molim vas  :'( https://ibb.co/Bf2p6Mz
Nesto da dodate(nije obavezno): https://cdn.discordapp.com/attachments/740908202685628466/746687386125074462/sa-mp-047.png !

To ti je mod od Balkan Story bivsi Pun Gas sadasnji Balkan Cartel ako ti treba mod javi se Robiju ili meni

Ime Gamemoda: United City v5 ili kupujem UC v4 ili v3
Vrsta Gamemoda: RolePlay
Nesto da dodate (ako moze): Trbea mi UCv5 reborn. Gamemode je bio na forumu ali je link uklonjen.. Dakle ne šaljite mi link koji je na forumu , hvala unaprijed

Citat: PG Makso poslato Avgust 25, 2020, 21:19:51 POSLE PODNE
To ti je mod od Balkan Story bivsi Pun Gas sadasnji Balkan Cartel ako ti treba mod javi se Robiju ili meni
Brate mozes mn da posaljes?Hvala unapred

Citat: PG Makso poslato Avgust 25, 2020, 21:19:51 POSLE PODNE
Ae brt, hvala unapred

Ime Gamemoda: Luda Kuca 3.1
Vrsta Gamemoda: RPG vljd
Nesto da dodate (ako moze): Ako neko sacuvao dl ili ima neka da ovde treba mi pls  8)

Ime gamemode:Luda Kuca 3.1
Vrsta:Ne znam
Nesto da dodate: Ima neko downoald link mozda?
STANKOVIC

Nesto da dodate (ako moze): Trbea mi UCv5 reborn. Gamemode je bio na forumu ali je link uklonjen.. Dakle ne šaljite mi link koji je na forumu , hvala unaprijed

Ime GameModa: Nebitno koji
Nesto da dodate(nije obavezno): E ovako mod treba da bude u Fort Carsonu desavanje i ako moze da to nije Fort Carson Roleplay
od Bondzica ili Balkan Equality od Velje, bilo koji samo da nema bagova da moze da se edituje i sve normalno i radnja u Fort Carson!
POMAGAJTE HITNO TREBA MOD !

Ime GameModa: Nebitno.

Vrsta GameModa: TDM poput Clan Wars itd, itd.

Nesto da dodate (nije obavezno): Trazim GMod poput TDM a.k.a Clan Wars itd da se mogu kreirat kao klanovi na serveru, da gradis svoju bazu kupujes vozila itd, ukoliko neko ima takav mod neka mi posalje kao sto je nekad davno bio Los Satnos Clan Wars.

Ime GameModa: Balkan Elitez v8.3.5
Vrsta GameModa:
Nesto da dodate (nije obavezno): Ne radi link na forumu pa ako neko ima nek salje
GAD SAM JA

Ime GameModa: Balkan Premium
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako neko ima gamemode Balkan premium neka hitno posalje

Ime GameModa: Mentos 3.0.0
Vrsta GameModa:RP
Nesto da dodate (nije obavezno): Ne radi link na forumu pa ako neko ima nek salje ili ako neko ima malboro edit bez bugova.

Citat: Banana1 poslato Avgust 26, 2020, 02:49:40 PRE PODNE
Brate mozes mn da posaljes?Hvala unapred
to ti je ovaj https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=113279.0 a ovaj od robija je zbagan samo td promenio i admin ime i kraj

Nesto da dodate (ako moze): Treba mi UCv5 reborn. Gamemode je bio na forumu ali link više ne radi.. Dakle ne šaljite mi link koji je na forumu , hvala unaprijed.

Ime Gamemoda: Bilo koji HRP
Vrsta Gamemoda: HRP
Nesto da dodate (ako moze)://