Xeptic Online Gaming Community - Work in progress [2017]

Započeo Fuhrer, Februar 05, 2017, 00:20:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Xeptic Online Gaming Community

2017

Coming back soon

Poštovani,

Å¾elim vas obavijestiti da Xeptic OGC se vraća na scenu, počevÅ¡i od SA:MP servera. Uz meÄ'usobne razgovore bivÅ¡e administracije, odlučili smo da čemo krenuti sa projektom roleplay SA:MP servera te ponovno uložiti trud u starog i poznatog diva zvanog Xeptic.
Što se tiče vrha administracije ostaje glavni vlasnik Luka, gdje Dimi,baron i ja smo na vrhu administracije sa svojom odgovornom dužnošću.
Razlog zašto postavljam ovu temu ovdje je da vas obavijestim na samo vraćanje Xeptica a i na nove unikatnosti što če te doživiti s nama na balkanskoj sceni SA:MP-a.
TakoÄ'er želim napomenuti da ne želimo da naÅ¡a stara slava utječe na ikoji način te počinjemo sa postupkom kao da prvi put čujete za Xeptic, Å¡to znači od reklama pa nadalje.Uz to želim obavijestiti da uskoro dižemo i naÅ¡ forum u kojem će te moći saznati detaljnije o svemu ovome.

Å to se tiče samog SAMP servera, želim napomenuti kako se na server skripti aktivno radi i sudjeluje, samim time će te i iskusiti nove stvari na balkanskoj sceni SAMP-a. Bilo bi glupo od mene da krenem nabrajati stvari Å¡to planiramo, al zato pratite naÅ¡u facebook stranicu, takoÄ'er sve vaÅ¡e ideje i prijedloge možete ostaviti na facebook stranici te će administracija razmotriti prijedlog.

Forum samo Å¡to nije doÅ¡ao online, bit ćete obavijeÅ¡teni kada naÅ¡ forum krene sa radom. TakoÄ'er želim napomenuti da baza foruma ostaje kao i prije, Å¡to znači da vaÅ¡i korisnički računi ostaju, ukoliko netko želi vratiti stari svoj korisnički račun kada se forum digne a ne zna Å¡ifru ili neÅ¡to slično tome, uvijek možete potražiti pomoć na naÅ¡oj facebook stranici te će administracija pokuÅ¡at vam pomoć u uklanjanju tog problema.

Toliko od mene, uskoro očekujte dodate obavijesti što se tiče samog Xeptica i kao i uvijek nadam se da ćete nas pratiti od samog početka, jer ne zaboravite mi smo podjeljeni religijom, ali ujedinjeni gamingom !

Kao dokaz da se radi na skripti u priloženim slikama koje smo objavili možete vidjeti neke od sistema i stvari izdvojenih u skripti

Lijep pozdrav,
Xeptic Administracija

Xeptic Facebook Page

fino mi je vidjeti da se opet vracate sretno :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Stara ekipa jos Dimi sa ovakvim znanjem samo da ne odustanete i to je bomba od servera  8)

Sretno vama mada s dimije ce te dogurat ko i Imperium i Athlone

Već sada se vidi da je ozbiljan tim. SviÄ'a mi se  :)
Kristijan Stipić

Hvala vam na podrsci :)

Citat: Slay poslato Februar 08, 2017, 16:22:43 POSLE PODNE
Već sada se vidi da je ozbiljan tim. SviÄ'a mi se  :)

naravno haha, bez toga ne moze :D