[Pomoc]/aon i /gson

Započeo Nikola Bond, Januar 27, 2017, 15:49:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: od 0[/size]

Detaljan opis problema: Kada kucam /aon ili /gson pojavi mi se iznad glave Na Admin Duznosti! (Ne Ometaj!) i taj text se izgubi cim neko drugi od admina ukuca to isto, ne znam u cemu je problem.

Dio skripte: /

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Daj komande da vidimo, ne možemo ti ovako ništa pomoć.

new Text3D:DutyLabel[MAX_PLAYERS];
CMD:aon(playerid, params[])
{
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid, COLOR_GRAD1, " {FFFFFF}[{F81414}EuroAs{FFFFFF}] {C3C3C3}Admini samo!");
   #pragma unused params
   new string[128];
   if(dutyukljucen[playerid]==false)
   {
      if(kolkodutylabela>15)
      {
         SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "*Server Duty limit postignut! (15 gs-ova i admina moze biti on duty)");
         return 1;
      }
      SetPlayerHealth(playerid,200.0);
      SetPlayerArmour(playerid,100.0);
      format(string, sizeof(string), "%s je sada na admin duznosti!", GetName(playerid));
      SendAdminMessage(COLOR_GREEN, string);
      dutyukljucen[playerid]=true;
      DutyLabel[playerid] = Create3DTextLabel("Na Admin Duznosti! (Ne ometaj!)", COLOR_LIGHTBLUE, 0.0, 0.0, 150.0, 50.0, -1, 1);
      Attach3DTextLabelToPlayer(DutyLabel[playerid], playerid, 0.0, 0.0, 0.6);
      kolkodutylabela+=1;
   }
   return 1;
}

i samo da napomenem da text nestaje posle nekog vremena, recimo 5-6 sekundi i nestane, a pancir ostaje i hp, znaci samo ne pise ovo Na Admin Duznosti! (Ne Ometaj!)

stavi labele u dinamicno... Create3DTextLabel CreateDynamic3DTextLabel
Attach3DTextLabelToPlayer   AttachDynamic3DTextLabelToPlayer

Citat: [CH] Michael poslato Januar 28, 2017, 22:47:59 POSLE PODNE
stavi labele u dinamicno... Create3DTextLabel CreateDynamic3DTextLabel
Attach3DTextLabelToPlayer   AttachDynamic3DTextLabelToPlayer
Dinamicni labeli se ne attachaju vec u samom kreiranju mozes postaviti id igraca ili vozila
CreateDynamic3DTextLabel(const text[], color, Float:x, Float:y, Float:z, Float:drawdistance, attachedplayer = INVALID_PLAYER_ID, attachedvehicle = INVALID_VEHICLE_ID, testlos = 0, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = 100.0);

Posto se ne attachuje taj label kad ga kreiram na dinamic label ostaje u mestu gde sam bio kad se pomerim ne ostaje iznad.
kad kucam /aon sa CreateDynamic3DTextLabel text se kreira, ali kad se ja pomerim text ostaje na mestu na kojem sam bio, ne ide sa mnom.
Hvala u svakom slucaju na odgovorima.