FeedBack RolePlay v1.0 | Uskoro Update v1.1 |

Započeo Kicone, Januar 24, 2017, 23:45:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: FeedBack RolePlay
Vrsta GameModa:RolePlay
Jedinstvenost GameModa:/
Jezik GameModa: Yugoslavia
Sistemi GameModa: Svakakvi..
Izvorni GameMod: gtarp
Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Sve u modu logično
Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Includsi: Sve u modu logično
Druge stvari:Videće te sami. :D
Server na kojem je GameMode bio korišcen://
Slike: http://imgur.com/a/rOlL5
Napravio Gamemode: //
Editovao Gamemode: Kicone
Credits: Ja :D
Download Link: https://www.sendspace.com/file/krdx96Napomena: Editovao sam dosta toga, sad mod ima dosta bagova koji jos treba da se srede, znam ih dosta, ja sam editovao iz dosade eto mozda neko hoce da se bakce sa ovim da edituje i dalje i da resava to, sad ko hoce nek prebaci na y_ini, koga to interesuje :D, ja sam izmenio dosta toga, komande nove sam skoro sve izmenio, neke mapice odradio, event system cu da izbacim na update v1.1 , zatim vip/helper/admin system isto na v1.1 i dosta stvariiiiiii, ponavljam jos jednom , odradio sam ovo cisto iz dosade, volim gtarp modove da editujem pa eto da podelim ovo i sa vama.
Zivi mi bili svi!
Poslednja Izmena: Jun 22, 2017, 18:50:52 POSLE PODNE od Amain

Lepo  ;)
A kreiranje kuce,stanova itd je dinamicno ili?
samo rejv i debele zene

Hvala svimaa :P  8)  , Nije dinamicno jer me mrzelo da prebacujem dini u y_ini malo  mi je komplikovano, a i nisam imao vremena oko toga tako da moze i na dini neki dinamicni da se ubace nije to veliki posao :) bice v1.1

Citat: Kicone poslato Januar 25, 2017, 02:30:08 PRE PODNE
Hvala svimaa :P  8)  , Nije dinamicno jer me mrzelo da prebacujem dini u y_ini malo  mi je komplikovano, a i nisam imao vremena oko toga tako da moze i na dini neki dinamicni da se ubace nije to veliki posao :) bice v1.1

lijepo
@Kicone kad mozemo ocekivati v1.1?
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school