[Prodajem] Samp Launcher-Više

Započeo raiN, Januar 24, 2017, 16:00:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Toni
Odakle ste: Makarska
Godine: /
Šta prodajete: Samp Launcher-više funkcionalni.
Koliko para tražite: 150 eura-plaćen je znatno više, samo što ga ja više nemam gdje iskoristiti pa je cijena tako "mala".
Zamena (Da/Ne): Ne..
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..):
Dodajem: Dakle, ovo nije obični samp launcher kao Å¡to možete vidjeti bubam na nobootu(ne kažem da je njihov launcher loÅ¡, naprotiv-usporedba), Å¡to znači da ovaj launcher posjeduje funkciju admin panela i client panela, tj. poÅ¡to nismo htjeli komplicirati i raditi 2 downloada da budu, već smo napravili sve da bude u client panelu te da postoji login za admina(upiÅ¡ite svoj email koji je registriran u bazi podataka te zatim će vam automatski doći da ukucate Å¡ifru za logiranje), naravno admin panel se sastoji od viÅ¡e permisija nego za usera, takoÄ'er launcher služi za cheatove i za neke samp servere koji bi željeli postići neÅ¡to novo(mape sa modelima-Å¡to ima noboot)- admin panel je kreiran tako da u njemu piÅ¡e kada je i koji nick koristio cheat(piÅ¡e baÅ¡ koji je), te tko god ne želi gledati čitere na svom serveru, ovo je rijeÅ¡enje. Javite mi se na PM pa ću vam poslati slike launchera. - TakoÄ'er, moguća stvar dogovora jest da uz launcher dobijete i UCP predviÄ'en za njega. Moguće su dorade na launcheru, dakle ako želite neÅ¡to da se doda/izbriÅ¡e ili neÅ¡to slično, nije problem napraviti ćemo to..

Launcher je radio profesionalac, tako da grešaka nema.

Citat: Harexe Seljak poslato Januar 26, 2017, 16:58:17 POSLE PODNE
Daj postavi neke slike

http://imgur.com/a/WiJTS - to je kada upalite launcher(dizajn baÅ¡ i nije profesionalan, ali ovo je samo demo, doći će novi dizajn koji je puno lijepÅ¡i, samo ga treba iskodirati)-dolje kucate ime kako želite InGame, a gore postavka e-mail joÅ¡ nije u funkciji, poÅ¡to se joÅ¡ uvijek "doraÄ'iva", ali će biti gotov ovaj tjedan svakako-rekao sam čovjeku koji radi da ne radi do kraja dok ne vidim sa klijentom koji je baÅ¡ zainteresiran Å¡to joÅ¡ želi na launcheru(tako je najbolje za vas i za mene.)

- PiÅ¡e infernal jer je to trebala biti moja zajednica, koja na kraju neće biti otvorena, takoÄ'er i plixo-host.com je moj pa zato piÅ¡e to :)

- ** TakoÄ'er, ovo je "demo" verzija launchera, te je napravljena za mene da vidim kako izgleda te da se može nastaviti sa radom, ali sam odustao nažalost od sampa i odlučio se posvetiti hostingu(ako to baÅ¡ nekog zanima), pa sam odlučio prodati da mi ne stoji i da ne propadnu moj novac koji sam uložio, pa makar i polovicu da vratim. Znači, Å¡to kažete može se napravit, takoÄ'er može se za vas raditi update(to se dodatno naplaćuje).

- Valja naglasiti da se program može licencirati za vas od strane nas(ta usluga je uključena u cijenu).

**-Bitno jako.