Balkan Exclusive (( v1.0.1 ))

Započeo milutinac, Januar 11, 2017, 18:47:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Momci da li mi mozete pomoci kad kucam /aduty kaze trazi od Ownera da ti seta kod,e sada kako bi ja sebi setao kod kao owner servera posto sam a7?

Citat: Zmajovic poslato Januar 12, 2017, 15:49:28 POSLE PODNE
Momci da li mi mozete pomoci kad kucam /aduty kaze trazi od Ownera da ti seta kod,e sada kako bi ja sebi setao kod kao owner servera posto sam a7?

odes u scriptifiles, i nadjes tamo svoj account, zatim nadjes Akod, i setas sebi kod.

Da li moze neko da mi dadne rcon code posto bas ne znam kako sad pa to :D ?

Da li moze neko da mi dadne rcon code posto bas ne znam slabo ide skripta itd... POMOC :D

Citat: Zmajovic poslato Januar 12, 2017, 20:58:40 POSLE PODNE
Da li moze neko da mi dadne rcon code posto bas ne znam slabo ide skripta itd... POMOC :D
Odes u server.cfg i vidis pise rcon_password 123(primer) i sifra ti je 123

Citat: AshZ poslato Januar 12, 2017, 19:42:34 POSLE PODNE
jel i vama fale vozila na nekim poslovima?
Dodaj ih IG komandom /server !

bilo je lijepo dok je trajalo.

Cim je to izvorni SM/ATH/ZEN mora da ima teskih bugova i da ako uzmete editovat s*ebat se ko nikad imam licnog iskustva :D

Moze rcon login kod ne ono 123 itd nego ono sto izadje onaj kao security kod

Citat: Zmajovic poslato Januar 13, 2017, 17:19:36 POSLE PODNE
Kako odobriti da saloni rade HITNO POMOC?
A da se malo sam snadjes, pa to da dam burazeru od 4 godina shvatio bi brate. imas /ah > admin help , pa pogledaj sta te zanima, tu mozes sve naci :/ @Zmajovic

Citat: Veloxy poslato Januar 13, 2017, 08:27:13 PRE PODNE
Moze rcon login kod ne ono 123 itd nego ono sto izadje onaj kao security kod
Imas na pocetku .pwn fajla kod koji trazi posle logiranje preko /rcon login 123 @Veloxy
Poslednja Izmena: Januar 13, 2017, 18:59:17 POSLE PODNE od Andrijevicâ„¢
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevicâ,,¢ poslato Januar 13, 2017, 18:58:01 POSLE PODNE
Citat: Zmajovic poslato Januar 13, 2017, 17:19:36 POSLE PODNE
Kako odobriti da saloni rade HITNO POMOC?
A da se malo sam snadjes, pa to da dam burazeru od 4 godina shvatio bi brate. imas /ah > admin help , pa pogledaj sta te zanima, tu mozes sve naci :/ @Zmajovic
Znam sve to samo sto nisam nasao komanu pa ukoliko mi mozete reci bio bih zahvalan

Idi /server > Upravljanje serverom ( Ja mislim da je tako ne secam se ) i tu imas da ukljucis/iskljucis odredjene stvari ! @Zmajovic
samo rejv i debele zene