"Trebam nešto" - tema

Započeo Correlli, Jul 30, 2010, 15:11:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Meni treba ona tema koja e rpije bila , a to je Kao PAWN jezik i ono slučajno san ga izbrisa a hitno mi je
Molin vas da ćete je nać
Pozdrav!

Citat: Enrique poslato Avgust 10, 2010, 10:41:03 PRE PODNE
Meni treba ona tema koja e rpije bila , a to je Kao PAWN jezik i ono slučajno san ga izbrisa a hitno mi je
Molin vas da ćete je nać
Pozdrav!

Mozes prevesti?

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

nastoe

Citat: Enrique poslato Avgust 10, 2010, 10:41:03 PRE PODNE
Molin vas da ćete je nać
Pozdrav!

Tebi treba ona tema koja je prije bila, a to je kao PAWN jezik i slucajno si ga izbriso, hitno ti je

Dragi moj O CUMU TI PRICAS!!!???

Edit: hahahahhahaha tema se zove "Trebam nešto" - tema i on mislio da ovdje teme za forum/web itd. se razmjenjuju

Poslednja Izmena: Avgust 10, 2010, 11:21:24 PRE PODNE od ExtremePower

Izvini te sad sto pitam u ovoj temi sta mi treba jer meni nestaju objekti msm oni su i dalje u gm ali se nevide :( Imam jako puno mapa pos sam professional maper... :(

Treba mi tut kako ubaciti kola za prodaju

mozete li postaviti tut kako ubaciti kola za prodaju. http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11068.0 neko je ovdje postavio ali ja mislim da je to samo za auta od organizacija

neznam tacno, ja mislim da sam ga skinuo sa ovog foruma

posto vidim da je tema trebam nesto eto i ja trebam nesto tj. trebam da mi neko uradi gm(nije cijeli hehe nebrinite se) zapravo treba mi ako neko moze da mi uradi gm a sve sto gm treba da ima  sistem za accove tj. da snima acc i najvaznije da ima playerinfo jer ja to nisam uspjeonapraviti...hvala unapred  i pozdrav
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

Vidim da se tema zove "Trebam nesto" znaci ona podrazumeva se za sve za modove za fs i ostalo...Meni treba neka jako dobra FS za Kuce ali ono da bude extra... ;D ;D ;D

Unapred hvala!

trebam car owner ship da ne bude onaj sa komande /car shop /jumpto nneradi mi nesto taj onaj obinici da bude sA obicne aute a ne to da te teleportira

jer mi ocete dati ili necete
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2010, 10:56:41 PRE PODNE od [DW]Andrej[DW]

Treba mi neki TUTORIAL u vezi kuca.Znaci imam nekoliko kuca sa istim interierom, te kada kuca /exit spawnam se ispred pogresne kuce. Pokusao sam nekoliko stvari sa VWom, ali ne ide. Trazio sam po forumu, ali opet nista. Molim vas neka neko pomogne...

black_dota

Treba mi neko ko ce mi pomoci da uredim moj gm, ne nalazim bas puno vremena pa ako je neko zeljan da mi pomogne, kazem ako oce ne placam nista :D pm me ako ocete da mi opmognete

Treba kome kakva mappa?rado cu nekima napravit koju

Treba mi komanda /drink i sve sto ide uz to naci meni i to i da mi malo pojasnite...