[MAP]Vila na VineWood

Započeo nowitzki, Decembar 16, 2016, 15:57:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: TazManiaX poslato Januar 08, 2017, 13:00:44 POSLE PODNE
@Maxwellâ,,¢ Ma brt kako da vam objasnim,ovo mi je 1-2 vila tad nisam imao Pojma s Pojmom u svkom slucaju hvalla!
Dobro je samo vezbaj i bice sve bolje i bolje.

Nemoj dupli post raditi moracu da lock temu sledeci put.

Tii ces mi rec,aj ti nesto objavi slino jedna..... -.-
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Moe

*

Solidno,samo se trudi :D
Contraband Roleplay | OWNER

Neka je,imas ti neki problem? @MEDO  vidi ba ovo sto vredja
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Mozes se vise potruditi :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Hvala vam ljudi na podrsci svima!!

dll

*

TazManiaX znam njega lijepa mapa davno sam je uzeo (nasao) na zabranjeno ja mislim ne sjecam se
dodao sam texture i uredio malo to al lijepa mapa

lepo
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK