Cao svima :)

Započeo anderson87, Novembar 02, 2016, 14:41:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Et doslo vrijeme da i ja odem sa ovog foruma od kad sam napravio scenu sa brisanjem posta vise nista nije kao sto je bilo nisam nesto ni puno aktivan na forumu ali jbg bila mi je zelja da odrzimo 1 script battle ali nista od tog uvazenog gospodina Aussie treba neko da klekne i da moli da mu da moderatora ali necu da padam vise na taj nivo saljem mu 4 puta poruku molim ga nista da mi bar odgovori da mi ne da il slicno ajde pomirio bi se s tim ali u meni je bilo nade naravno tu nadu sam sad izgubio.Sve najbolje zelim kolegama sa foruma ali vecinu njih imam i na fb tako da ostat cemo u kontaktu.Zelim da napomenem da je ovaj forum postao iskreno dosadan bilo je zanimljivo prije dok su jos bili tu stari scripteri blaeks c++ i ostali ali naravno i njima je sve ovo dosadilo.

Ne prestajem igrat samp nekad cu naletit ako mi ne izbirsu acc pa se cujemo  :)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Isto drugar, izg cu napustit i ja zelja mi je bar da odigramo 1 script battle inace to cekam svo vreme.

Cao brt a msm da svi mi cekamo script battle ali nista od toga jbg :/

Šta je ovo svi odlaze.. ima da ostaneš na forumu !!! :D

Citat: Muma poslato Novembar 02, 2016, 18:10:42 POSLE PODNE
Šta je ovo svi odlaze.. ima da ostaneš na forumu !!! :D
Cekam taj script battle vec 5 meseci a nikako da onaj assuise starta jebo ga ja.

Citat: Harexe Seljak poslato Novembar 02, 2016, 14:56:12 POSLE PODNE
Cao brt a msm da svi mi cekamo script battle ali nista od toga jbg :/
Alo nema kud da ides xD

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Svi odlaze, sta je bre ovo? Pada aktivnost foruma  :-[
samo rejv i debele zene

Nazalost forum nije ono sto je bio pre par godina,nadam se da ce se aktivnost povecati.Pozdrav,navrati ponekad.

Propada forum, nema vise ni ko da ti pomogne oko skripte, kao nekada sto je bilo :)
samo rejv i debele zene

Usao sam samo da kazem zasto propada forum da kao sto kazu nije kao prije svima je vec dosadila tema koja je stara kao i ovaj forum da promjene temu mozda bi se povecao broj clanova na forumu druga stvar ovdje je stexi lik koji je po meni najposteniji i odgovoriti u roku od max 10 min kakav god problem da imas i stalno je aktivan i on bi po pravilu trebao dobiti opcije koje ima "AUSSIE" treca stvar je da je ovdje postalo dosadno nema nikakvih takmicenja nema nista sto bi donjelo zabavu na forumu i kako onda da nece propast  :)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: ᕼᖇá'Œá"•Tá—©á'ŽOᐯIá'• poslato Novembar 02, 2016, 19:09:05 POSLE PODNE
Usao sam samo da kazem zasto propada forum da kao sto kazu nije kao prije svima je vec dosadila tema koja je stara kao i ovaj forum da promjene temu mozda bi se povecao broj clanova na forumu druga stvar ovdje je stexi lik koji je po meni najposteniji i odgovoriti u roku od max 10 min kakav god problem da imas i stalno je aktivan i on bi po pravilu trebao dobiti opcije koje ima "AUSSIE" treca stvar je da je ovdje postalo dosadno nema nikakvih takmicenja nema nista sto bi donjelo zabavu na forumu i kako onda da nece propast  :)
Upravu si
samo rejv i debele zene