[2. RECENZIJA | STUNT/FUN] CroHerze FreeRoam

Započeo Muma, Oktobar 23, 2016, 17:43:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pa da počnemo od registracije. Registracija na serveru je lijepo odraÄ'ena, nema mnogo stvari Å¡to je jako dobro za FR server.
Na početku vam se prikazuju TextDrawovi i izbacuje dialog u kojeg' unosite vašu lozinku i prijavljujete se na server.
TextDrawovi su mogli biti ljepši ali i ovako lijepo izgledaju.
Ocjena: 9/10

Skripta je takoÄ'er lijepo odraÄ'ena i optimizovana. Skripta posjeduje, može se reći unikatan sistem portanja u kojem vaÅ¡a "kamera"
ide postepeno u zrak te se pomjera do mjesta kojeg ste izabrali za port (GTA 5 Stil promjene karaktera).
TakoÄ'er ima dobre sisteme kao Å¡to su WAR, DeeJay koji puÅ¡ta muziku po svojoj volji, Tunecar, etc...
Na serveru postoji i par organizacija po cijelom Los Santosu pa se možete pridružiti nekoj od njih.
Server ima nekih sitnih bugova, a jedan od njih jeste da možete poginuti kada se portate...
Ali ima i nekih nepotrebnih sistema kao što je posjedovanje kuće što je kao što sam naveo, nepotrebno za FR server.
Ocjena: 9.5/10

Mape su odlično odraÄ'ene za 1 freeroam server. Postoje mnoge za zabavu i naravno zabavljajte se na njima.
Uz neke stunt mape se možete zabavljati sa prijateljima pa da provjerite vaše vozačke sposobnosti.
Ocjena: 9.5/10

Administracija na serveru je dobra, nakon registracije sam dobio PP sa dobrodošlicom.
TakoÄ'er na par pitanja sam dobio brz odgovor, čak i kad sam tražio permanent ban i to sam dobio u roku 15 sekundi. :D
Ocjena: 10/10

Preporučujem vam CH server ukoliko ste željni FreeRoam-a.
Ukupna ocjena: 9.5/10

SA-MP IP: fr.croherze.com:7001

Album slika: KLIK

Tema će biti otključana 3 dana, tačnije do 26.10.2016 - 18:00!