[2. RECENZIJA | ROLEPLAY] Balkan East RolePlay

Započeo Muma, Oktobar 09, 2016, 17:05:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Sistem registracije na serveru je klasičan i dobro odraÄ'en.
Na početku vam se prikazuju textdrawovi gdje morate unijeti vaše podatke te kada to odradite, prelazite na tutorijal.
Na tutorijalu vam se prikazuju lokacije na serveru kao što su banka, opština, policija, itd...
Tutorijal je takoÄ'er lijepo odraÄ'en, samo Å¡to nisu promijenili pola lokacija kada su promijenili mape pa je malo glupo gledati...
Ocjena: 9/10

Nakon registracije biti će te spawnovani na aerodromu. Pri registraciji dobijate 20000$.
Prvo bi vam bilo najbolje da izvadite osnovne stvari u opÅ¡tini kao Å¡to je pasoÅ¡, položite te pronaÄ'ete neki posao kako bi brže napredovali.

Na početku i nije teÅ¡ko doći do novca, jer plate su solidne i brzo se zaraÄ'uje ukoliko imate volje raditi...
Cijene boljih vozila i kuća prelaze i 1.000.000$ tako da se morate potruditi kako bi imali nešto dobro na serveru.
Neke druge sitne stvari i nisu toliko skupe tako da možete sve kupiti odma na početku.
Ocjena: 9/10

Skripta je odraÄ'ena u 3 grada i svakom' gradu možete pronaći isto Å¡to i u ostala 2(banka, opÅ¡tina, organizacije..) te pruža vam ugodnu igru.
Od imovine možete posjedovati kuću, stan, firmu, trafiku, imanje i 3 vozila.
Poslovi su odlično odraÄ'eni. TakoÄ'er ima mnogo dobrih sistema kao Å¡to je AirDrop, MoneyBag, pljačka Galerije, Marketa, ATMa, Trafike, Banke, Zlatare i ostalo...
Anticheat je dobro odraÄ'en, ima mnogo detekcija te nije lako čitovati ali nije u samom' vrhuncu.
Mape su odlično odraÄ'ene, tu nema zamjerki.
Ocjena: 10/10

Staff team se dobro odnosio prema meni tokom igre, nakon registracije se Supporter portao do mene, poželio dobrodoÅ¡licu te pomogao oko lokacija. TakoÄ'er ako se traži pomoć (/askq) odgovor se brzo dobije.
Ocjena: 10/10

Server je ugodan za igru, često se dešavaju eventi, te ako ste član mafije/bande/policije možete se zabavljati pljačkanjem ili sprečavanjem iste, te zauzimati teritorije od drugih bandi/mafija i drugo.
Ukoliko želite server sa ugodnom igrom i dobrom ekipom, Balkan East je mjesto za vas.
Ukupna ocjena: 9.5/10

Galerija slika: Klik

Odlicna recenzija, ali recenziraj poznatije i bolje servere, nema logike da OS dobije 9.0 ocjenu a BEast 9.5, malo realnije ocjene stavljaj i tjt, ali kako god odlicna recenzija !

Odlicna recenzija samo nastavi Mumo :D

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Odlicna recenzija

PS: Server mi se svidja, takodje i staff :D

Citat: berroni poslato Oktobar 09, 2016, 22:42:25 POSLE PODNE
Odlicna recenzija, ali recenziraj poznatije i bolje servere, nema logike da OS dobije 9.0 ocjenu a BEast 9.5, malo realnije ocjene stavljaj i tjt, ali kako god odlicna recenzija !
Naravno da ima logike, iako East koristi Extazy mod koji je kupio Vlasnik i Developer BEasta "Goxy", uradili su lijepo mod i viÅ¡e mi se sviÄ'a server kako je uraÄ'en nego OS.
Hvala. :)

Citat: [EC]Hrcak poslato Oktobar 09, 2016, 22:46:44 POSLE PODNE
Odlicna recenzija samo nastavi Mumo :D

Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato Oktobar 09, 2016, 23:18:11 POSLE PODNE
Odlicna recenzija

PS: Server mi se svidja, takodje i staff :D

Odlicna recenzija, predlazem da YUB recenziras,posto je to malo zastario server,a fin je za igru
Mapper since 2k13.

Citat: Rovčanin poslato Oktobar 10, 2016, 19:07:06 POSLE PODNE
Odlicna recenzija, predlazem da YUB recenziras,posto je to malo zastario server,a fin je za igru
Naravno, imam u planu već 10+ njih. :)

Hvala tebi i ostalima. :)

Tema će biti otključana još 2 dana.