SA-MP 0.3 javni beta test!

Započeo Correlli, Avgust 14, 2009, 15:54:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Correlli

Botovi kakve ti imaš su samo obični modovi i nisu dozvoljeni u sa-mpu (osim jednih koji su ustvari bug).
I ovo nisu baš botovi, zovu se actorji i možeš ih kontrolirat u Pawn-u (CreateActor, SetActorName, DriveActorTo i tako dalje).

Sto se tice redizajna svida mi se ;)...
nego jesam li dobro shvatio,ti botovi bi trebali bit nesto slicno kao u singleplayer kad te lovi policija,znaci lovi te racunalo i puca za tobom i izvrsava sve ostale funkcije kako bi te ulovilo?
Uz malo dobre volje i malo necije pomoci sve se moze naucit ;)...pa tako ima nade da i ja postanem jedan od boljih skriptera ;)

Citat: Don Correlli poslato Avgust 15, 2009, 12:19:37 POSLE PODNE
Botovi kakve ti imaš su samo obični modovi i nisu dozvoljeni u sa-mpu (osim jednih koji su ustvari bug).
I ovo nisu baš botovi, zovu se actorji i možeš ih kontrolirat u Pawn-u (CreateActor, SetActorName, DriveActorTo i tako dalje).

ma dobro ko jeb.. botove to je mene ovako malo zanimalo a sto se tice ostalih stvari bitno je da ide nabolje pogotovo da nema bugovi i ostalih stvari
LG ip- 188.40.57.132:7704
uskoro i rpg

Correlli

Citat: BornToLearn poslato Avgust 15, 2009, 13:17:42 POSLE PODNE
Sto se tice redizajna svida mi se ;)...
nego jesam li dobro shvatio,ti botovi bi trebali bit nesto slicno kao u singleplayer kad te lovi policija,znaci lovi te racunalo i puca za tobom i izvrsava sve ostale funkcije kako bi te ulovilo?
Taćno.

Meni je isto vrlo važno da ima GUI.

Correlli

Public test #2 je baš upravo sada:

http://team.sa-mp.com/jeetmp/sa-mp-0.3-alpha-preRC1-3.exe

HostName: BETA 0.3 - 2
Address:  209.239.116.75:7006
Players:  450 / 494
Ping:     140
Mode:     Grand Larceny
Map:      San Andreas

Završeno!
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2009, 17:53:13 POSLE PODNE od Don Correlli

nekuzim zasto mi nezeli na druge servere nego samo na onaj BETA server

Correlli

Citat: Gunjac poslato Avgust 15, 2009, 16:30:57 POSLE PODNE
nekuzim zasto mi nezeli na druge servere nego samo na onaj BETA server

Očigledno je da je samo taj server 0.3, i taj klijent je samo za 0.3.

uff dobar je 0.3 upravo igram na njemu  :) :) samo nezz kak pit iz flaÅ¡e xD

Bio sam sada kratko tamo,dizajn je jos 20puta lijepsi nego na slikama i svida mi se sto kada stisenes tab da vidis listu igraca mozes misem pomicat gore dole i poslat /pm tako da kliknes igraca kojemu zelis slat na listi...
Za botove mi nitko nije htio rec pa mi se tako nije dalo vise bit izasao sam tako da neznam koje su jos razlike...vi koji ste otkrili podijelite to s nama ;)
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2009, 17:59:06 POSLE PODNE od BornToLearn
Uz malo dobre volje i malo necije pomoci sve se moze naucit ;)...pa tako ima nade da i ja postanem jedan od boljih skriptera ;)

Correlli

bio je odlican samo sto je na kraju u 4 dragons kasinu laggalo od previse igraca na jednom mjestu xD

GUI je mocna stvar, botovi takodjer, jedino sto mi se ne svidja a mislim da su to najvaljivali da ce server pratit sva vozila na njemu i da ce se moc npr unistit bez da iko sjedi u njemu i probusit mu gume, no to nisam vidio makar sam probo par auta unistit, mozda sam ja krivo shvatio sta s time misle  :)

Nemozes sada sacekaj public test-3 pa ce bit na irc i na forumu za skinut

@ GUI samo da je malkoc bolji uradjen tj da se uklopi u San andreas bio bi prejeben,a iovako rastura

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Correlli

Citat: Hulk poslato Avgust 15, 2009, 19:14:24 POSLE PODNE
a gde mogu da skinem tu verziju
Sledeći put prvo proćitaj prvi post u topiku.

@public-beta-test: nadam se da ćemo uskoro dobiti i 4slot-scripting-server kao što je bilo za 0.2.
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2009, 20:21:45 POSLE PODNE od Don Correlli