NooBot Maverick Race

Započeo [NB]Anchy, Septembar 18, 2016, 19:51:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Želite li nezaboravno iskustvo, novac, zabavu na visokom nivou, želite li da doživite adrenalin kao nikada do sada?! Ukoliko je odgovor DA, onda ste došli na pravo mjesto.
NooBot Event tim vam ponovo pruža priliku da osjetite sve čari zadovoljostva. Pridružite nam se na još jednom eventu koji obara sve standarde. NooBot Maverick Race u nedelju 25.09.2016. sa početkom u 19h. Pokažite vaše skilove pilota i akrobatske vještine. Nakon toga vas očekuje velika žurka na kojoj ćete moći da uživate uz odličnu muziku koju će vam cijelo veče puštati NooBot DJ tim. Sve to popratićemo paydayom. Na kraju izvlačimo lotto. Očekujemo vas u velikom broju!

Naravno, tu su i ne tako male nagrade:
1. mjesto: $350.000
2. mjesto: $250.000
3. mjesto: $150.000

Zamolili bi vas da se pridružite eventu na FaceBooku, isto tako da i pozovete što više prijatelja na taj FaceBook event kako bi bilo što zanimljivije i zabavnije.
Link eventa:
https://www.facebook.com/events/1315625621810987/

NooBot event - Samo za iskusne!

E, a zasto su nagrade tako male ?

i am king!

Nagrade su ogromne, daleko veće nego što su bile. Moraš poznavati ekonomiju servera da bi znao šta je mnogo, a šta malo.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Vodka Play poslato Septembar 19, 2016, 14:18:48 POSLE PODNE
Nagrade su ogromne, daleko veće nego što su bile. Moraš poznavati ekonomiju servera da bi znao šta je mnogo, a šta malo.

Jest to sto kazes svako svoja pravila ima :) inace koliko prosecno imate igrace ?

i am king!

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Ja ulazim najnormalnije.

L3o

*

Kada vidim kakve sve system ovaj server posjeduje dode mi da zaplačem sto neka Skill Arena ima 1000 igraca.Svaka ti cast majstore,sto se tice eventa sretno vam da padne i neki rekord :D
retired

Citat: [ET]Doom poslato Septembar 22, 2016, 17:25:31 POSLE PODNE
Citat: Vodka Play poslato Septembar 22, 2016, 17:09:46 POSLE PODNE
Ja ulazim najnormalnije.

Eh pa jbg misli na druge  :D
Link najnormalnije radi.
Citat: #Leoo poslato Septembar 22, 2016, 17:38:24 POSLE PODNE
Kada vidim kakve sve system ovaj server posjeduje dode mi da zaplačem sto neka Skill Arena ima 1000 igraca.Svaka ti cast majstore,sto se tice eventa sretno vam da padne i neki rekord :D
Hvala. :)

Citat: #Leoo poslato Septembar 22, 2016, 17:38:24 POSLE PODNE
Ne mogu da čituju, da psuju jedni drugima, da DMaju, rade non-rp, i ostale stvari, a lako mogu doći do imovine i pozicije za koju bi roÄ'enu majku prodali...