[RIJEÅ ENO] Oko compile

Započeo KaLu., Septembar 01, 2016, 16:33:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Pravio sam komandu licna karta, i zavrsio sam komandu i sve i kada hoću da compile-am mod, ne može, msm ono compile se al' samo stoji onako neće da se kompajluje ne znam što ?
Dio skripte: Ne znam šta vam treba evo postaviću komandu stats: http://pastebin.com/H48CzXBK - Komanda nije zavrsena skroz videcete po ovome USKORO i to !
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2016, 17:46:50 POSLE PODNE od MEDO

Ako ti piše gore ono Compiler output i ona ravna linija samo blinka(treperi) znači da si izostavio bracket negde, to je jedino objašnjenje, drugi problem nije sigurno :)

Nije u tome problem, to znam, problem je u tome što napravio sam ovu komandu /stats, i sada kada ja to compile ništa se ne pojavljuje nego čitav dan može da stoji onako kao da se compile, a kada izbrišem tu komandu onda je sve normalno

To znaci da nisi dobro sredio komandu,moras sve preurediti po svojim varijablama.

Da buraz napravio si mnostvo varijabla a nisi ih fino uklopio
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

A brate, je l bi mogao ti ili neko drugi da mi sredi to lepo ? Bio bih mu zahvalan, hvala unapred

L3o

*

Mi smo tu da ti uskocimo u pomoc a ne da ti sve radimo.Momci su ti gore objasnili,u cemu je problem? Ak vec mislis da ti je komanda dobra a ne zeli ti ucitat barem meni je ovako jednom bilo da compilas preko drugog pawna il da skines c++ 2015.
retired

U redu je sve, rešio sam može LOCK ! Hvala Vam što ste mi pomogli :D