[RIJEÅ ENO] Par pitanja u vezi servera ?!

Započeo Muma, Avgust 16, 2016, 10:04:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Iako sam na forumu 24/7 i već duže vrijeme, nemam pojma gdje bih ovo postavio, pa ajde ovdje jer će više članova foruma vidjeti nego u mojoj WIP temi.. :D

Mnogi već znaju da radim na IG:RPG serveru, i meni iskreno, a znam i mnogima je pun qrac Los Santosa, Las Ventusara, San Fierra i okolnih sela, pa što mislite o gradu od 0 ? Bio bi velik da podrži oko 250 igrača, 1000-1200 vozila i oko 500 kuća, stanova i biznisa(sve zajedno), da li bi igrali na serveru sa lijepim sistemima i mapama ? :D

Eh, još jedno pitanje, da li bi bilo propadanja vozila, igrača i sličnih stvari kroz objekte ?
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2016, 23:29:08 POSLE PODNE od [IG] Muma

Bilo bi ekstra videti nesto novo.. Ali ne mislim da bi bilo igraca jer su svi navikli na LS a ko zna mozda se naviknu i na to. To propadanje se lako sredi sa timerima za freeze

Citat: [VG] Tosic ãƒ,, poslato Avgust 16, 2016, 10:18:01 PRE PODNE
Bilo bi ekstra videti nesto novo.. Ali ne mislim da bi bilo igraca jer su svi navikli na LS a ko zna mozda se naviknu i na to. To propadanje se lako sredi sa timerima za freeze
Valjda bi, došli bi barem da razgledaju malo nešto novo na Balkanu :D A tako bih i uradio kad bi radio xD ;D

Mogao bih to napraviti ali mape bih bi trebale jebene msm ne samo sa texturama i moras stavljati malo smeca na ulicu da ulica izgleda kao ziva i da nije sve u jednoj boji takodjer ta mapa ne bih trebala biti pre velika jer ti se onda ucitavanje vodi pre dugo za svakog igraca a to ti samo opterecuje mod i stvara tako govoreci lag na serveru + moras paziti da ti se mapa ne preklapa a to ti samo oduzima vrijeme dok namjestis objekat pored objekta bez da se preklapaju

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Lijepo bi to bilo samo jebiga ipak rockstar je rockstar ne mozes ti napraviti bolju i ljepsu mapu od los santosa, mislim laksi i ljepsi je los santos mada dobar maper bi mogao i to napraviti da lijepo izgleda
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Razmisliti ću, da li ću napraviti, lock. :)