[Pomoc] oko sistema/komande

Započeo Doko, Avgust 10, 2016, 10:35:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: be
Detaljan opis problema: nisam nikada ovo radio, zanima me kako da dodam da moze da se prodaje igracu
Dio skripte:
YCMD:stan(playerid, params[], help)
{
#pragma unused help
#pragma unused params
if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return Error(playerid, "Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
new string1[350];
if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeStana] == -1) return Error(playerid, "Nemate stan!");
if(strcmp(StanInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeStana]][sVlasnik], GetName(playerid), true)) return Error(playerid, "Niste vlasnik tog stana!");
format(string1,sizeof(string1),""COL_BE"(1). "BELA"Informacije\n"COL_BE"(2). "BELA"Otkljucaj\n"COL_BE"(3). "BELA"Zakljucaj\n"COL_BE"(4). "BELA"Ostavi u stanu\n"COL_BE"(5). "BELA"Uzmi iz stana\n"COL_BE"(6). "BELA"Prodaj stan\n"COL_BE"(7). "BELA"Preuredi");
SPD(playerid, DIALOG_STAN, DSL, ""COL_BE"Stan", string1, "Odaberi", "Izlaz");
return true;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Respect for \nLucius  :) :D

Ako sam te dobro razumeo zelis da napravis komandu preko koje ces nekom igracu prodati stan automatski ? Ako si na to mislio to ti je vrlo jednostavno ali evo da ne kuckam sada sve to mozda me negde neces razumeti vidi kako je uradjeno za vozila ako nemas to u modu mozes skinuti neki mod ima toga na netu sigurno pa mozda cak i ovo sto ti trazis i samo vidis kako je uradjeno i ti po tome uradis u principu vidim da se neki dialog spominje jednostavno stavis dialog igracu ili ti kupcu i treba ti 2 varijable 1 gde ce se zapisati cena toga a druga gde ce se zapisati ID igraca koji prodaje da bi posle kada ovaj prihvati to iz dialoga mogao da mu skines novac preko te varijable gde si zapisao a ova druga zapisuje ID iz razloga da bi prodavcu mogao da das taj novac koji skidas ovom a isto tako i kljuceve i ime vlasnika da promenis. Kazem mogu ja tebi sve to i detaljnije ispricati ako ovo ne razumes ali mislim da je najbolje da nadjes ovo za vozila i po tome da uradis nema tu prevelike razlike.