[UK:RP] United Kingdom - OPEN VECERAS U 20:00H !

Započeo berroni.pwn, Avgust 02, 2016, 18:25:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Postovani SAMP-eri zelio bih da vam predstavim mod koji je uspesno zatvoren, i veceras se otvara server.
Mod je pravljen nesto vise od par meseci.
Jucer smo otvorili server, pojavilo se 37 igraca, ali dobili smo na FB stranici i u moj licni inbox 45+
Sada cu vam opisati nas UNIKANTNI mod.

Nemojte misliti da nemam pravo na ime servera, da imam, licno mi je vlasnik dozvolio.
Nemojte misliti da nemam pravo na mod, licno sam radio mod ali sam prepustio zasluge pomocnom skripteru.
Krecemo sa opisom moda...

Jedinstveni sistemi: Kuce, firme,stanovi, vehicle ownerships,eventi,iznuda,pokemon go,vaatromet, sistem za bande/mafije/PD, mesto za sadjenje droge bandama,hangar, teritorije...

REGISTRACIJA
[/font][/size][/color]

Sistem registracije je jednostvan..
Kada prvi put udjete na server, morate se registrovti nakon cega ide login.
Nakon registracije i log-ina, ide UNIKANTAN tutorial. Necu nista vise reci o tutorialu, osim toga da je veoma unikantan i nigde pre siguran sam niste videli ni slican.

IMOVINA

Na nasem serveru mozete kupiti razlicitu imovinu.
Mozete kupiti: Kucu, Biznis, Stan, 2 Automobila/Motora.

Kuce:

Sistem kuca je efikasan i dinamican sto znaci da administratori u igri mogu da kreiraju i edituju kuce.
Svaku vrstu kuce mozete upgrade, sto znaci da mozete dodati /hheal[/househeal] ili /hpancir[/housepancir] sto vam daje pancir. Nadogradnja se krece u ceni od velicine kuce a samim tim i ceni.[Velika,Srednja,Mala]. U kucu mozete ostavljati
drogu, oruzje, novac, materijale. Na serveru postoji malo kuca, zbog toga sto ako dodamo odma mnogo kuca, od kupoprodje kuca nema zarade. Polahko rastom broja dnevnih igraca povecavat ce se i broj kuca.

Stanovi:

Stanovi su kreirani za one igrace koji imaju problema sa novcem.
Jednostavan sistem stanove, nemam sta opisati vec sve znate.

Biznisi:

Biznisi se kupuju u nadi da ce se iz njih postici zarada. Na serveru mozete imati jedan biznis.
Svaki biznis ima svoju "iznudu". Mozete "PRODATI" nekome "iznudu" i on ce imati nekih 15% zarade od vaseg biznisa.
Ne zelim vise opisivati, potrudite se i otkrijte sami.

Vozila:

Na serveru mozete imati 2vozila/motora tj. imate 2  slota od cega vi mozete odluciti hocete li kupiti 2 auta ili 2 motora, ili cete to izmesati[1 motor i 1 auto].
Nas server poseduje profesionalno izmapan SALON AUTA, gdje mozete kupiti vozilo. Ista je stvar i sa salonom brodova,
aviona/ helikoptera  i  motora
Tuniranje na vasem vozilu se sprema i nece biti obrisano kada se auto RTC.

POSLOVI

3 POSLA NISAM ZELIO DA SLIKAM, VEOMA SU UNIKANTNI. MORATE IH SAMI OTKRITI.

ORGANIZACIJE

I to je to sto se tice opisa, znam da nije neki i da ima veomaa malo slika, ipak ovo mi je prvi opis kojeg radim tako da nemojte zamjeriti :)
Nisam ni spomomenuo POKEMON GO system[UNIKANTAN, JA GA LICNO RADIO], Vatromet system[JA GA LICNO RADIO] i jos MNOOOOOOOOOOOGO unikantnih sistema. To sam uradio kako bi vi mogli uci na server, i iznenadili se nekim stvarima.
POSJETITE NAS VECERAS U 8, NECETE SE POKJATI !

#TS3ISAMPOPEN !
SAMP Address: 37.59.46.64:7712 - OPEN 2.8.2016 - 20:00H !
TS3 : 37.59.46.64:9998 - OPEN 2.8.2016 - 18:30H !
FORUM: www.ukrp-samp.com [Ne radi trenutno, sredjuje se tema, za par dana ce proraditi. Bicete obavesteni na serveru.]
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1759909524266677/

Hahahha uzeli sto objavljen mod niste nista ni editovali i otvarate server -_-

Ojj bože pomozi...

Inače, morate imati forum(aktivan).

CitatPOKEMON GO system[UNIKANTAN, JA GA LICNO RADIO], Vatromet system[JA GA LICNO RADIO]
To mi dosta zvuci na one dvije Fs sto su uploadane prije par dana

Nema sta unikad mod,ime servera jos bolje :) . Sretno trebace vam srece

Solidan opis! Sretno vam dalje :)
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Server je zatvoren sa rekordom 70/70 i 40 dnevnih igraca zbog uzastopnih DDOS napada. Radimo novi mod, ostale informacije imate u BD:RP najavi.