[WIP]The Walking Dead RolePlay

Započeo TheP4vO, Jul 31, 2016, 16:02:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav ljudi zeleo bih da vam predstavim projekat Okruzen Mrtvima RolePlay odnosno The Walking Dead RolePlay.Mod je u izradi i sve slike moda i modifikacije ce biti objavljene u ovoj temi.

- O serveru

Na ideju sam dosao prosle godine kad sam gledao jednu epizodu TWD-a i posle toga sam krenuo sa radom ali je sve propalo jel nisam bio prisutan kad mi je drug obarao sistem, tako da je sve oslo.Pre nekoliko meseci posle izrade mog drugog moda krenuo sam ponovo sa izradom.Radnja ce biti ko u seriji odnosno u americi.

- Sistemi & Mape

Nema bas toliko mapa ali su odlicne jer bi dosta kocilo kad bi svaki kvadrat mape bio izmapan, ali ima dovljno izmapanih lokacija.Mape su razlicite neke lokacije su vrlo opasne dok neke i nisu ali normalno najbolje stvari su u opasnim odnosno crvenim zonama.Trenutno u ovoj verziji je uradjen inventory system, loot system, clan system, radio system,...Pored hrane, goriva i ostalih sirovina na serveru mozete naci oruzje, municiju, medicinsku opremu, i neke druge uredjaje

- Uskoro prve slike  :D
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

tank ju tank ju
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Sretno

Nova Kuca Community - Founder , Owner

hvala hvala
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Cini mi se prejako  :D  8)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nadam se da ce ovo zaziveti,sretno sa radom .  ;)

hvala :D
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Bice fenomenalno ako se ovo realizuje. Puno srece sa projektom!
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Sretno igrao sam vec na takvim serverima i jako su mi se svidjeli! Nadam se da cete uspijeti! :) :) :)

Vrh ideja, samo nije Okruzen Mrtvima vec Hodajuci mrtvaci :D
Puno sreće !