Citizen Life Roleplay

Započeo Solid, Jul 18, 2016, 18:53:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nemam autorizaciju za neke komande,a stavim sebi admina lvl 6,moze li pomoc??? :(

Stavio sam sebi admina lvl 6,ali na nekim komandama pise mi da nemam autorizaciju,moze li pomoc?? :O

Citat: Jotara poslato Jul 20, 2016, 22:07:04 POSLE PODNE
Nemam autorizaciju za neke komande,a stavim sebi admina lvl 6,moze li pomoc??? :(
Nadji u skripti tu komandu i nadji u komandi ovo "[Admin] < (ovde ce pisati neki broj tj. lvl admina ti tu samo napisi broj 6!)"

Citat: Jotara poslato Jul 20, 2016, 22:15:59 POSLE PODNE
Stavio sam sebi admina lvl 6,ali na nekim komandama pise mi da nemam autorizaciju,moze li pomoc?? :O
Za koje komande nemas autorizaciju? Za neke komande kao sto su /makehelper /makeleader itd trebas imati zaduzenje koje se postavlja komandom /makezaduzenje.   ;D

Fino,jako mi se svidjaju tdovi :D

DEDIC MAPPING 2K18

Kada udjem na svoj server i stavim pocetni novac na tolko i level na tolko,novac ostalim igracima na registeru da,a level im prikaze drugi i kada udju na server spawnuje ih na pravo mesto,a kada izadju i opet udju spawnuje ih tamo negde...Moze pomoc??

Po slikama mod je solidan 8/10
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

.
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2016, 13:38:24 POSLE PODNE od Dzoni Corleone

Koja je cmd da stavim nekom helpera, nasao sam kako da skinem ali nzm kako da stavim, za admina je /makeadmin a za helpera nije /makehelper
Usput mod je extra, sve pohvale 10/10 !  :)

Hvala svima  ;)
Citat: Dzoni Corleone poslato Avgust 09, 2016, 13:36:37 POSLE PODNE
Koja je cmd da stavim nekom helpera, nasao sam kako da skinem ali nzm kako da stavim, za admina je /makeadmin a za helpera nije /makehelper
Komanda za postavljanje helpera je /makehelper (barem je kod mene tako  :D) mozda nisi postavio zaduzenje /makezaduzenje  ;)

Moze mala pomoc pocetni stats je 1m a ja nzm kako da ga promenim, u fajlu vise nema nista vezano za 1m za novac a kad ubacim mod idalje je pocetni novac 1m, sta da radim ?

Citat: Dzoni Corleone poslato Avgust 09, 2016, 16:41:57 POSLE PODNE
Moze mala pomoc pocetni stats je 1m a ja nzm kako da ga promenim, u fajlu vise nema nista vezano za 1m za novac a kad ubacim mod idalje je pocetni novac 1m, sta da radim ?
to podesavas /scp komandom  :)