[WIP] | Las Venturas RPG ( Projekat od 2013 )

Započeo Nelson ZG, Jul 17, 2016, 12:52:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Las Venturas RPG - since 2013.
Radnja u Las Venturasu - grad mogućnosti!

Las Venturas je projekat koji se spominje prvi put oko 2013. godine, kojeg sam pokrenuo ja ( Nelson ). Nažalost ( a i na neku sreću zbog jedne od boljih zajednica na Balkanu ), projekat je stopiran nakon odreÄ'enog vremena zbog nedostatka sredstava.
Nakon dvije godine voÄ'enja jedne velike zajednice - Zara Gaming RPG ( koja viÅ¡e nije u mom vlasniÅ¡tvu ) odlučio sam ponovno pokrenuti svoju staru zajednicu, a i rijetko koju na Balkanu koja ima radnju u Las Venturasu. Ekipa je spremna za joÅ¡ jedan veliki ( bar se ja nadam ) projekat!

Reći ćemo da je ovo nova zajednica koja kreće od nule. Organizacija je odlična, a na skripti se već uveliko započelo radit.

PoÅ¡to je ovo zajednica koja je na samom početku, nećemo vam otkrivati mnogo. Vremenom ću ovu temu updateovati sa svim novim stvarima koje se uraÄ'ene na skripti, a kroz daljnji period će doći i prezentacije.

ZBS zajednica je prvo mjesto gdje predstavljamo zajednicu, a tako će ostati još neko vrijeme. Server informacije će biti uskoro dostupne!
Kroz naredne dane treba doći:
Domena: www.lasventuras-rpg.com,
Server IP: Uskoro,
Teamspeak3: ts.lasventuras-rpg.com

Datum otvaranja servera:
Još uvijek se ne zna. No očekuje se do 1. listopada ( oktobra ).

STAFF TEAM:
- Nelson (ja),
- Micko,
- Xunder (Ksunder),
- Cartney,
- Champa,
- Jack,
- Putin,
- Capone,
- Joe,
- Stole,
- Hrsak,
- Johny,
- Tajfun,
- Cardoso,
- Vedrox!
  I jos par osoba ...

Facebook stranica: www.facebook.com/lasventurasrpg
Ukoliko želite prvi saznati nove stvari, preplatite se na obavještenja:

Pozdrav. Prva slika i ujedno unikatni sistem ( prvi put je trebao biti na mojoj zajednici, ZG ). U suštini sistem je jednostavan. Pritiskom na Y ili neku drugu tipku pojavit će se strijelica na ekranu sa kojom ćete moći odabrati TDove i na svakoj listi će se otvarati poseban sistem ( tipa /stats, /kuca, /wanted... ).
Ostali TDovi prikazuju informacije sa servera!

Sistem autosalona koji će doći kasnije na prezentaciju. Salone je moguće kreirati IG. Postoji dodavanje vozila dinamično. Moguće je po 20 marki vozila po salonu, naravno u različitim salonima može biti iste marke. Tipa u salonu Masa da bude sultan, u salonu Lea isto sultan. TakoÄ'er bira se i lokacija za spawn vozila. Njih ima 5 random pozicija. Uskoro video prezentacija!

Mercator Mapa!
Izradio: Capone!

Air Shop!
Izradio: Capone!

Prije svega napomenimo da smo juce otovili teamspeak 3 server na cijem je otvaranju bilo 55 ljudi sto je eksta stvar jer smo tek juce i objavili da ce otvaranje biti u 20h! Vec sada na teamspeak 3 serveru je oko 30tak ljudi! :)

ts.lasventuras-rpg.com

Opicite lajk na stranici: www.facebook.com/lasventurasrpg

Poslednja Izmena: Jul 29, 2016, 17:41:15 POSLE PODNE od [IG] Muma

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Hvala, trenutno primamo ljude koji se razumiju oko PHPa i Mysqli-a, radimo na portalu malo naprednije stvari. I potrebna jos 2 mapera jer se mapa totalno novi grad! :)

www.uploaduj.me

www.uploaduj.me

Zahvaljujem!

UPDATE TEME!

Sistem Auto Salona koji ce doci kasnije na prezentaciju Dakle Salone je moguce kreirati IG Postoji dodavanje vozila dinamicno u salone moguce je 20 marki vozila po salonu naravno u razlicitim salonima moze biti iste marke tipa u Salonu Masa da bude Sultan u Salonu Lea isto Sultan. Takodje bira se i lokacija za spaw vozila njih ima 5 random pozicija! :) Uskoro i Video prezentacija. :)

TDove odradio: @Levuâ,,¢

www.uploaduj.me

Lijepo je, a ako trebas edit teme javi mi se PMom :)

Hvala svima!

Od sinoc od kako smo objavili projekat na fbu stranica je sa lajkovima skocila za 200+ !
Prudruzite nam se!

Portal(za novosti aktivan):

www.lasventuras-rpg.com

Stranica*lupi lajk!):

https://www.facebook.com/lasventurasrpg

www.uploaduj.me

Uskoro update teme poslat zahtijev moderatoru! Takodje koliko sujtra update iste! Pratite nas na www.facebook.com/lasventurasrpg 600 (y) vec na stranici!

www.uploaduj.me

Ekstra je ovo  :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Hvala, uskoro ce biti prezentacije u obliku klipova! Ne zaboravite lajkovati stranicu! www.facebook.com/lasventurasrpg

www.uploaduj.me