[POMOC] Problem sa streamer

Započeo Stankovic#77, Jul 15, 2016, 18:56:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Nije vazno
Detaljan opis problema: Update sam streamer i sscanf na najnovije i kad pokrenem kucni server pise mi da nije streamer nije load, takodje ako vratim streamer na ranije verzije mape mi se ne vide lepo, nedostaju a sa ovim novim streamerom nece da mi pokrene server, pomoc
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):1. 2. 3.
==MOJE FS==
RandomMessage

Skini ga i ubaci u mod i pokreni mod i nebi trebalo da izbacuje to

ako ni tad nece ubaci ga u My Computer >Windows>System32  i trebalo bi da radi ako ne radi lupi racunar kroz prozor  :D

Citat: Harden poslato Jul 15, 2016, 20:37:19 POSLE PODNE
ako ni tad nece ubaci ga u My Computer >Windows>System32  i trebalo bi da radi ako ne radi lupi racunar kroz prozor  :D
nece nesto
==MOJE FS==
RandomMessage

Citat: Stankovic#77 poslato Jul 15, 2016, 22:57:09 POSLE PODNE
nece nesto

sta ti izbaci ? sad

Citat: Harden poslato Jul 15, 2016, 23:43:56 POSLE PODNE
Citat: Stankovic#77 poslato Jul 15, 2016, 22:57:09 POSLE PODNE
nece nesto

sta ti izbaci ? sad
to
==MOJE FS==
RandomMessage

Ako si ubacio taj fajl u folder gdje je mod i ne radi, onda provjeri koji ti je sistem 32bitni ili 64bitni sistem pa skini za taj koji imas :D

Imao sam taj problem mislim taj error i skinuo sam ovo https://www.dll-files.com/msvcp140.dll.html (skrolaj dole dok ne vidis "ADVANCED USER? GET THE DLL FILE AND INSTALL IT YOURSELF" i izaberi najnoviju verziju fajla i pogledaj jel ti windows 32 ili 64 bit i skini) Kada skines Otvoris C: -> Windows -> System32 i ubaci tu i to je to Meni je radilo to ali ne garantujem da ce i tebi raditi
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 16, 2016, 23:10:05 POSLE PODNE
Imao sam taj problem mislim taj error i skinuo sam ovo https://www.dll-files.com/msvcp140.dll.html (skrolaj dole dok ne vidis "ADVANCED USER? GET THE DLL FILE AND INSTALL IT YOURSELF" i izaberi najnoviju verziju fajla i pogledaj jel ti windows 32 ili 64 bit i skini) Kada skines Otvoris C: -> Windows -> System32 i ubaci tu i to je to Meni je radilo to ali ne garantujem da ce i tebi raditi
Evo ti objasnjenje ako ti ne bude radilo ovako onda kao sto je neko rekao stavi taj fajl u fasciklu od moda ne u folder gamemod vec folder gde su svi fajlovi od servera.