[REÅ ENO] Ne radi komanda SMS

Započeo Majkl Script, Jul 03, 2016, 23:03:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Kad ukucam komandu SMS za slanje smsova nista se ne desava sve lepo radi proveri dali je igrac ukucao /sms i broj i lepo proveri dali ima kredita i sve ostale provere ali kad sve lepo ukucam nista se ne desi ne poslaje poruke da je sms poslan nista bas
Dio skripte: http://pastebin.com/58ubKMRL evo link
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Poslednja Izmena: Jul 04, 2016, 00:06:39 PRE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Koliko ja vidim ovde nema nista odradjeno za drugog igraca koji prima poruku

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jul 03, 2016, 23:11:00 POSLE PODNE

format(string, sizeof(string), "SMS: %s (%d) %s",GetName(playerid),PlayerInfo[playerid][pNumber],poruka);
             SCM(i, -1, string);

Kad rijesis napisi do cega je bilo evo gledam 5 minuta u ne mogu skontati u cemu je problem xD
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Citat: TheToretto poslato Jul 03, 2016, 23:13:49 POSLE PODNE
Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jul 03, 2016, 23:11:00 POSLE PODNE

format(string, sizeof(string), "SMS: %s (%d) %s",GetName(playerid),PlayerInfo[playerid][pNumber],poruka);
             SCM(i, -1, string);

Kad rijesis napisi do cega je bilo evo gledam 5 minuta u ne mogu skontati u cemu je problem xD
Nevalja komanda cela. Imaju uslovi koji su dobri. Onda ako je varijabla pMobilni ima vrednost 5 ispise koji je telefon ili nebitno koju vrednost. I ima sta se desi kad posalje. Ali nigde dela koji povezuje sa drugim igracem. Jel ovo obican UP? Msm nije edit neki? Ako nije probaj iz UP izvaditi

Reseno ja sam pogresio proveru za pMoblini a treba pNumber hahah