[Pomoc] Ipleomax prebacuje mi slova ispod boxa

Započeo Jockz_Corleone, Jun 28, 2016, 23:25:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Ipeomax TextDraw Editor with Preview Model
Detaljan opis problema: Poceo sam da kreiram stats u TDu i sada sam sacuvao i otisao da gledam seriju, i posle opet kad sam usao u gta i poceo opet da radim ja napravim novi tekst npr. level:[80] i sada kada kreiram novi respekti on mi ovaj predhodni level:[80] postavi ispod boxa i sve tako. A kada radim ovako iz prve sve, sve odjednom ono normalno radi ali kad sacuvam i opet kad nastavim to da radim salje mi text ispod boxa?
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Koristim ovaj Ipleomax @muma. ga je izbacio http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=103648.0

Kod tebe uvek neki specijalni problemi :D daj mi sliku nesto da vidim sta je to nisam imao tih problema pa ne znam sta te tacno muci...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 28, 2016, 23:29:12 POSLE PODNE
Kod tebe uvek neki specijalni problemi :D daj mi sliku nesto da vidim sta je to nisam imao tih problema pa ne znam sta te tacno muci...
Evo ti album, samo ova 3 slika trebala da bude na zadnje mesto.. Ja ne znam sta je ovo samo meni se desavaju neke gluposti. I ovo posalje tekst ispod boxa ne postavi mu sivu boju nego ispod boxa ga posalje.

Pa koliko vidim imas 3 texta upaljena i zato ti je to tako mislim samo ugasis ono sto ti ne treba od tih textova i resio si problem, a mozda si i onu senku izvadio pa od 1 napravio 2 :D
Mislim pobrisi samo te textove i napravi to sto zelis i problem resen.