[PREDSTAVLJANJE] Strahinja Vujovic

Započeo Strahinja Vujovic, Jun 28, 2016, 00:54:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,ja sam Strahinja..Novi sam u "svetu pawno jezika".Cuo sam da se na ovom forumu to moze nauciti poz!! :) :D
Vaše ime po mogućnosti i prezime: Strahinja Vujovic
Gde živite i gde ste roÄ'eni:Srbija
Koliko imate godina: 14
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Rekao mi je drug
Vaše misljenje o forumu: sve najj najj
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera):Skill Arena
Koliko dugo igrate SA:MP: 1godinu
Da li Skriptate ili Mapate:Ucim da skriptam, ko moze nek mi pomogne, hvala!
Napišite nam nešto o sebi:[/b][/font][/size][/color] Zelim znati sve!!
Poslednja Izmena: Jun 28, 2016, 01:00:04 PRE PODNE od Strahinja Vujovic
~Scripter u pokusaju~ :D

@Strahinja Vujovic
Dobrodosao uzivaj na Balkan Samp forumu, imas Pomoc u vezi Razgovor u vezi PAWNA - Skriptanja pdf. tamo sve pitaj sta ti nije jasno moja preporuka posto si pocetnik nemas pojma raditi nista u pawnu nisam ni ja neki skripter ali imas u trazi kucaj [TuT]Reg/Login sys to prouci malo onda kucaj na google ShowPlayerDialog i to je bar meni onako dosta pomoglo da dosta toga razumijem. Onda radi pokretne kapije a-sys i tako samo polahko (Y) Brzinom se ništa ne dobija
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Hvala ja sam vec nesto malo poceo..OnPlayerSpawn(podesio sam pare,score,mesto spawna)OnPlayerConnect(neka poruka) i pokusao da napravim anti spawn kill zastitu.. tu mi ne ide,, jel mi mozes pomoci da nadjem taj topic? za spawn kill zastitu za roleplay
~Scripter u pokusaju~ :D

Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school