[POMOC]oko moda

Započeo SrdjanFMG, Jun 21, 2016, 15:13:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:moj i zato mi potrebna pomoc
Opis problema o kojem se radi:ocu da dodam label na vozilo a neznam kako i da na /avozilo bude vise vozila sultan bulet infernus bullet nrg i jos neki
Dio skripte:
Slika (neobavezno):

Sto se labela na vozilu tice ovako mozes da odradis.
Potrebna nam je jedna varijabla za labele mozes je staviti na vrh scripte.
[pawn]new Text3D:VehicleLabel[sizeof(CarInfo)];[/pawn]

Zatim u public OnGameModeInit sredjujemo label na sledeci nacin.
[pawn]VehicleLabel[Ovde stavis ID vozila na koji zelis label] = CreateDynamic3DTextLabel("Text koji ce pisati na vozilu", Boja, 0.0, 0.0, 0.0, 10.0, INVALID_PLAYER_ID, ID vozila, 1);[/pawn]

I to bi bilo to sto se labela tice, a sto se tice ove komande i svega toga za nju sto si napisao ne znam o cemu pricas moras pojasniti :D

Ma hoće ono verovatno da preko dialoga možeš da kreiraš više automobila,a ne samo bullet recimo.
- Evo napravio sam ti komandu gde možeš preko IDa vozila da ga spavnaš pored sebe.Treba ti YCMD za ovo.

YCMD:veh(playerid, params[], help)
{
        #pragma unused help
        new vehid;
        new Float: x, Float: y, Float: z;
        if(IsPlayerAdmin(playerid))
        {
                if(sscanf(params, "d", vehid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Koristi /veh [ID modela]");
                else
                {
                           GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
                           CreateVehicle(vehid, x, y+5, z, 82.2873, -1, -1, -1);
                           SendClientMessage(playerid, -1, "Kreirali ste vozilo [ID: %d]", vehid);
               }
       }
       return 1;
}
Poslednja Izmena: Jun 21, 2016, 15:45:03 POSLE PODNE od Pawno

Hvala ti al to je za kreiranje vozila a meni treba za kreiranje admin vozila

Pa dodas 3d text label "ADMIN VOZILO",prilagodis ovu gore proveru svom admin sistemu i jos ako zelis napravis da samo admini mogu uci kao vozaci.Ne vidim u cemu je problem,hoces sve na gotovo.

nisi razumeo netreba mi label admin vozilo nego kad ukucam /avozilo da imam izbor vise vozila