[POMOC] Pomesana vozila

Započeo Majkl Script, Jun 16, 2016, 23:38:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Buy sistem iz Balkan Expressa
Detaljan opis problema: Dodao sam cfg file sa vec dodanim vozilima na pijacu i taj sistem iz BE moda i kad udjem u npr admin vozilo pise da je to vozilo na buy a ova sto trebaju da budu nisu nzm da li je problem do MAX_VEHILCES ili sta vec
Dio skripte: http://pastebin.com/ysjDtvFG
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Nemam sta da slikam.Hvala

MAX_VEHILCES u scripti treba da ti bude podesen na broj vozila koja ti imas isto tako i CarInfo ako ne zavisi od MAX_VEHILCES vec ima upisan neki broj i tu trebas staviti isti broj mada mozes umesto tog broja da stavis MAX_VEHILCES isto mu dodje dal upisao broj ili ovo stavio...

if(vehicleid >= 232 && vehicleid <= 793) { return 1; } a sta onda predstavlja ovaj broj 232

pa gledaj sta ti kod kaze, ako je vozilo id 232 vise ili isto ili manje ili isto vozilo od 793 returna jedinicu -.-
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Znaci ja tu treba da stavim MAX svojih vozila

To je iz neke komande verovatno ne znam odakle si izvukao ali mislim da ti to nije problem sem ako je bilo 793 vozila a sad ih ima jos vise ako si dodao pa bi trebao onda povecati taj broj. MAX_VEHILCES ti se nalazi negde na vrhu scripte a CarInfo ti je enum za vozila ili ti varijable od vozila, ta 2 mesta pregledaj i vidi da podesis broj vozila koliko ih ti imas ako je broj drugaciji od onoga sto ti imas mada cim si dodao ti vozila broj je drugaciji a ti ga nisi u scripti definisao i eto ti problema...

Ovo je iz Balkan Express moda dodao sam cars.cfg u scriptfiles/cfg u tom cfg file su vec namestena vozila,cena,boja i pozicija ima oko 150 vozila  a ja u skripti imam 600 vozila koji nisu predvidjeni za prodaju

Ne znam mod to je ocigledno kopija original neces naci :D Rekao sam ti sta za pocetak da probas da sredis ali ti izgleda to ili ne zelis ili vrtis svoju neku pricu i ne znam kako onda mislis da ti pomognemo...

Podesio sam MAX_VEHICLE na vozila koliko imam i dodoa sam CarInfo[MAX_VEHICLE][vozila] ali opet mi admin vozila helper vozila stavlja da su na prodaju a ovi sto trebaju da budu na prodaju nisu nzm sta da radim inace hvala

Ako ti je to sada jedini problem pronadji u scripti ucitavanje vozila koja su na prodaju i pregledaj ID-ove verovatno i tu trebas da promenis ID-ove...

Prvo izracunaj vozila u skripti pa onda izracunaj vozila u cfg kolko imas i taj ova vozila u skripti upisujes u cars.cfg gde ucitava carinfo a vozila iz cfg nadjes u ownablecar id do id.

nisam te bas najbolje razumeo mozes malo bolje da objasnis :)