[IGRA] Da li bi

Započeo Bozic, Maj 28, 2016, 10:35:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne

Da li bi bio pilot?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Možda..
Da li bi se volio upoznat' sa mnom :D

Da

Da li bi otvorio svoj samp server?

#A.J.

Možda, jer ne znam skriptat', jedino da mi ko skripta haha :D
Da li bi prodao svoju curu da je uradila neki zločin, a da je prelijepa, baš onakvu kakvu si sad zamislio ? (Ja bih radije da me muče, a da je ne izdam, jer djevojka je za mene dar s neba..)

sta ce mi ako je uradila neki zlocin da i mene policija ganja,nije mi je moja mati rodila

Da li bi volio da ti muma kad zavrsi da Athmehyst mod? xD

#A.J.

Ne, ne volim vrste modova kao Å¡to su Athlone, SM, JM i tako dalje. :D
Da li bi se bavio prljavim poslovima ?

Da ako su velike pare u pitanju

Da li bi kupio skill arenu da imas priliku i pare?

#A.J.

Da.
Da li bi prevario oca/majku da moraš, da bi ostali živi ?

Jebi me ako sam skonto pitanje,da

Da li bi voljeli da možete biti nevidljivi?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Sve bih dao, ali da se mogu vratiti i u normalno da se mogu vidjeti, da imam ogrtač (Harry Potter :P), (ovo moje pitanje je bilo, da li bih ih slagao da idu na neki put da bi oni prezivjeli, a da ti umreš za njih)

Da li bi se namjerno onesvjestili pred nekom djevojkom, da bi ona došla da Vas spasi :D

Mmm da da ahhahaha
Da li bi dao svoj zivot za neciji :P ?

#A.J.

Da, za majčin život. :)
Da li bi se borili u MMA ? :D

#A.J.

Ukoliko je muško i odrastao čovjek da, ukoliko je dijete, ili neka osoba ženskog pola, ne.

Da li bi se smjeli baciti sa 4000m iz aviona, s padobranom ?

Da

Da li bi smjeli skociti sa mosta u rijeku? (ja skakao sa najvise 17 metra na glavu)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci