â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

Jojj @Softic koji si ti spammer.. Ja sam isto spammao, ali umjereno.. Ti po 300 nekih modova na dan postaviš u Download Zona PDFu, kako te ne smori.. ? :D

Upravo sam hteo da napisem to za Softica.
@Softic svaka ti cast, kad god udjem na ovaj forum samo neki modovi u odeljku za nove postove i sve postovi od tebe.
Na onom drugom forumu si dobio BAN zbog toga..  >:(

Budel vise spamao brisem postove  :D :D
P.S eo skino sam ETS2 radi sve samo jebeno moram igrat s jednom rukom ddanas pao ispred skole mislim podapeli mi pleme im  :'( :'(
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Smanjio sam to je bilo u pocetku kad sam bio napaljen na forum i postove :D to su samo brojke

Nova Kuca Community - Founder , Owner

Citat: Softic poslato Septembar 19, 2016, 20:42:27 POSLE PODNE
Smanjio sam to je bilo u pocetku kad sam bio napaljen na forum i postove :D to su samo brojke
Ista stvar kao sa seksom,pozelis da ti prangija sto veca bude i onda shvatis da ti ipak tolka i ne treba :D Sve su to brojke haha :)

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Septembar 19, 2016, 23:00:04 POSLE PODNE
Citat: Softic poslato Septembar 19, 2016, 20:42:27 POSLE PODNE
Ista stvar kao sa seksom,pozelis da ti prangija sto veca bude i onda shvatis da ti ipak tolka i ne treba :D Sve su to brojke haha :)
haaahhhaha ma de ja ba :D

Nova Kuca Community - Founder , Owner

Đeste raja imamo mi na ovom forumu dobrih skriptercica  :D :D
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Ko mi brise postove od ovih nakurcenih asistenata
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Citat: ᕼᖇá'Œá"•Tá—©á'ŽOᐯIá'• poslato Septembar 20, 2016, 23:49:43 POSLE PODNE
Svaki post koji se obriše, obriše se s razlogom. Na koji post tačno misliš, reci pa ću ti obrazložiti zašto je obrisan.

Citat: Lenonâ,,¢ poslato Septembar 21, 2016, 08:00:03 PRE PODNE
Svaki post koji se obriše, obriše se s razlogom. Na koji post tačno misliš, reci pa ću ti obrazložiti zašto je obrisan.
Post koji sam odgovarao jednom liku za pomoc daje mu funckiju istu i u stocku i u komandi i jel to nesto da se obrise s razlogom jel i ovo vam nije prvi put da mi brisete bez razloga postove javit cu se ja smodovima
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Citat: ᕼᖇá'Œá"•Tá—©á'ŽOᐯIá'• poslato Septembar 20, 2016, 22:19:58 POSLE PODNE
Citat: KSHM poslato Septembar 20, 2016, 22:08:33 POSLE PODNE
stock Kill(playerid)
{
      SetPlayerHealth(playerid, 0);
      return 1;
}
     I
CMD:kill(playerid,params[])
{
  SetPlayerHealth(playerid,0);
  return 1;
}
Ha ha ha zasto ce mu SetPlayerHealth u cmd kad vec ima to u stocku samo stavi Kill(playerid);

Ovo je taj post.
Postan je nakon sto je korisnik rekao da se locka tema i da je rijesio problem. A ti u ovom postu nisi nista korisno rekao neko podjebavas lika jer ne zna skriptati.

Kao sto sam vec rekao ni jedan post nije obrisan bez razloga, a tebi savjetujem da procitas pravila foruma i nikakvi postovi se nece brisati.

Hvala.

Daj mu za ovo jednu bananu od mesec dana, u moje vreme se red znao  :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri