â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 33 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Aussie poslato Avgust 28, 2016, 17:34:32 POSLE PODNE
Citat: kkk poslato Avgust 28, 2016, 14:18:56 POSLE PODNE
Zna neko zasto mi se sporo ucitavaju browersi? Kad udem na fb nema slika uopce nista

ctrl+F5
Izbriso avg i evo radi sad normalno

Ja kad sam je vidio trco sam do groblja da se saranim  ;)

Nije ovo normalno
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Avgust 28, 2016, 22:04:57 POSLE PODNE
Ja kad sam je vidio trco sam do groblja da se saranim  ;)

Nije ovo normalno
Gdje će bit' normalno.. xD

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Avgust 28, 2016, 22:07:37 POSLE PODNE
Jeca dobra :)
Neka promijeni dilera i biti će još bolja... :D

Ljudi imam problem stalno mi se puni memorija na Local Disk C na kompu a nista ne instaliram niti ubacujem.Obrisao sam sve zivo skoro ostane mi oko 100gb prazno i svako malo sve vise se popunjava memorija sama od sebe,ne znam sta da radim.

Moguce da je virus bratko  ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Avgust 28, 2016, 23:43:45 POSLE PODNE
Ljudi imam problem stalno mi se puni memorija na Local Disk C na kompu a nista ne instaliram niti ubacujem.Obrisao sam sve zivo skoro ostane mi oko 100gb prazno i svako malo sve vise se popunjava memorija sama od sebe,ne znam sta da radim.

Virus.To se meni deÅ¡avalo kad instaliram wamp/xampp znaci samo mi se puni folderi Å¡to je vezan za xamp/wamp. Bukvalno izbriÅ¡em wamp i oslobodi se 350 gb prostora. Nisam uspio niÅ¡ta anitivursom da naÄ'em (probao 3) pa sam rokno sistem

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Ja ne znam ni koji mi fajl puni trazio sam nmg naci,jel zna mozda neko resenje za ovo :)

Edit:Nasao sam punilo mi u Sandbox mrtvi,obrisao sam ga preko Safe moda pa cu videti hoce pomoci.
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2016, 02:39:29 PRE PODNE od Maxwellâ„¢

Ode i ja... Sretno svima u budućnosti. <3

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 29, 2016, 07:53:13 PRE PODNE
Sretno brt moi  :( ♥ ♥ ♥
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 29, 2016, 07:53:13 PRE PODNE
I tebi buraz.... Vratices se ti nama za koji dan/nedelju/mesec/godinu.  ;)

Usput, potreban mi je neko sa PayPal nalogom da testiramo nesto oko hosta, potrebno je da ima oko $0.10. Vraticu novac.