â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 26 gostiju pregledaju ovu temu.

Daj neki lajk ziv ti deca i taj rad a?

U inat nebi lajkovo
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Svejedno hvala na odvojenom vremenu da pogledaš. :)

De dobio si lajk sta si se prepo  ;D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ljudi sta mislite?
Da li je bolje da se pluginovi za normalno fukcionisanje web sajta ukljuce direktno na HTML, <link> tagom ili preko @import u CSS-u? Ja sam poceo da koristim ovaj drugi metod.

Ovo protiv Australije je bilo neizvesno samo pri rezultatu 0:0... Demonstracija sile  8)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Bolje da su promijenili dio "ko s pištoljem živi, od pištolja nastrada" u "ko sa ženom živi, od žene i nastrada" xD

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 20, 2016, 05:58:51 PRE PODNE
Bolje da su promijenili dio "ko s pištoljem živi, od pištolja nastrada" u "ko sa ženom živi, od žene i nastrada" xD

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 20, 2016, 05:58:51 PRE PODNE

Jos bolje da je ni snimili nisu :)

Sličan sadržaj ali je od X-Planea 5000 puta bolja. :D

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Avgust 20, 2016, 22:20:03 POSLE PODNE
Ima posebna tema za muziku, a vi ovdje stavljate postove o muzici.
Aaa, ma ja komentarisao pjesmu pa smo onako dodali po još jednu. :D

Tema "muzika" moze da sluzi i za diskutovanje o istoj, ne samo za izbacivanje jutjub linkova ;)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"