â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 45 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Hrsto_xD poslato Maj 29, 2016, 23:27:52 POSLE PODNE
poz momci kako je prosao dan ?
Odlicno, pola dana zezancija sa prijateljima u prirodi :D

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Maj 29, 2016, 23:39:01 POSLE PODNE
Ko sve otvara teme na forumu. Da i malo zna raditi sredio bi to bez problema al eto ðŸ˜,
Ma retosii, trazi pomoc, nit' daje errore ni koje qrac, samo mogu da pretpostavljam sto je...

Zna li neko skida si se ovo ikada... Vec 7 mjeseci ime ne FBu ne mogu promeniti... http://prntscr.com/baa2xp

Kao sto ti i pise, mnogo puta si menjao ime pa verovatno zbog toga i ne moze. Ako je to tvoj privatni profil, obrati si direktno fejsbuk timu i zatrazi promenu. Meni su tako pre vise od 2 god promenili ime i ja vise ne mogu da ga menjam.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Mamu im.. Promenio samo 1 ime i tjt...

Citat: ❤ â™› à¹"ยà¹"à¸,, â™› ❤ poslato Maj 30, 2016, 19:59:28 POSLE PODNE
Mamu im.. Promenio samo 1 ime i tjt...

to su budale na fbu tako sam i ja dobio isti kurac samo nisam dobio odgovor i nisu mi promjenili moro sam novi fb acc radit
www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

Imas caku da vratis staro ime, idi tamo gde se gasi nalog i stavi razlog da ti je hakovan nalog i mocices da vratis staro ime tj izaberes neko od starih ako ih imas vise

Citat: SteXi.ılllı. poslato Maj 30, 2016, 21:29:53 POSLE PODNE
Imas caku da vratis staro ime, idi tamo gde se gasi nalog i stavi razlog da ti je hakovan nalog i mocices da vratis staro ime tj izaberes neko od starih ako ih imas vise

Probao, ne moze

Citat: ❤ â™› à¹"ยà¹"à¸,, â™› ❤ poslato Maj 30, 2016, 21:48:35 POSLE PODNE
Citat: SteXi.ılllı. poslato Maj 30, 2016, 21:29:53 POSLE PODNE

Probao, ne moze

Ne znam onda :/

eh onda novi radi :S

sta se radi ljudovi ?
www.battle-craft.org

Pozdrav ljudi, sta se radi hehe, evo ja danas zavrsio osnovnu skolu, sve proso, hemiju.. ne idem na popravni haha hvala bogu :D

PS: Sta ima kod vas?

Citat: KNIGHTâ,,¢ poslato Jun 01, 2016, 19:51:57 POSLE PODNE
Pozdrav ljudi, sta se radi hehe, evo ja danas zavrsio osnovnu skolu, sve proso, hemiju.. ne idem na popravni haha hvala bogu :D

Dosao sa proslave poslednjeg dana skole....
Usput da kazem, treba da pocnem da radim kod burazera preko raspusta za 200-300e mesecno. :)

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 01, 2016, 20:29:14 POSLE PODNE

Usput da kazem, treba da pocnem da radim kod burazera preko raspusta za 200-300e mesecno. :)

Pa dobra plata haha :D

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 01, 2016, 20:29:14 POSLE PODNE

fina plata ja cekam petak da cujem kad ne ljecnicki za posao i krecem radit na pilani :D
www.battle-craft.org

Lepo, lepo. :)
Generalno posao kojim cu se baviti nije uopste tezak. Iscrtavam nesto olovkom o dasci i to je to. Posto firma se bavi proizvodnjom namestaja.