[POMOC] Gde da stavim*** ?

Započeo Łuk@, Maj 17, 2016, 23:01:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:0
Detaljan opis problema: napravio sam da se vozilo pali na Y i radi to,ali kada udje u bilo koje vozilo vec je upaljeno,kako da stavim da ako udje u vozilo da provera je li ugaseno ili upaljeno? i kako da stavim da kad udje u vozilo da mu ispise da se vozilo pali na Y itd,ne kradem iz drugih modova vec bih ovako da mi netko objasni itd..
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

A jel imas ovo pod ongamemodeinit ManualVehicleEngineAndLights();
A za ovo dok ude da mu pise stavi pod onplayerstatechange if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER) { posaljes igracu poruke }
Poslednja Izmena: Maj 17, 2016, 23:11:18 POSLE PODNE od Vuk7

Dodao sam,znam tu funkciju ali ne zelim to,to je kada izadjem iz vozila ugasi mi se i opet moram palit xD

Citat: ophion poslato Maj 17, 2016, 23:08:19 POSLE PODNE
Dodao sam,znam tu funkciju ali ne zelim to,to je kada izadjem iz vozila ugasi mi se i opet moram palit xD
Nezz ja zas se tebi gasi kad izades iz njega ovo manualvehicleengineandlights je da ti se svijetla i da kad udes u njega i izades da ti se auto ne pali i gasi automatski

na onplayerentervehicle stavis provjeru jel zakljucan sa getvehiclecontrol funkcijom, i ako je ugasen SendClientMessage funkcijom..

Ovo?
   else if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER)
      {
          new newcar = GetPlayerVehicleID(playerid);
           gLastCar[playerid] = newcar;
          GetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);
         if(engine == 0 || engine == -1)
         {
         SCM(playerid, -1, ""SRWBOJA"SRV: {FFFFFF}Pritisnite Y da upalite/ugasite motor na vozilu.");
         }
         else if(engine == 1)
         {
         SCM(playerid, -1, ""SRWBOJA"SRV: {FFFFFF}Pritisnite Y da upalite/ugasite motor na vozilu.");
           }
        }

toe to brt