[pomoć] sscanf2

Započeo Darkic, Maj 08, 2016, 13:40:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Počeo svoju od 0
Detaljan opis problema: sscanf2,znači sve je bilo okej dok nisam reinstall system.Napravio sam komandu /makeadmin i sad
ja hoću igraču da postavim admina npr nivo 5 ali opet mi stiče poruka "Koristite: /makeadmin [id/ime] [nivo]".Ja uÄ'em u pawno i pregledam komandu i sve je okej.Onda otvorim server log i vidim da printa "sscanf error: system not initalised".
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Posalji CMD i update sscanf plugin ako vec nisi

Da,na vrhu skripte <sscanf2>,kažem bilo je sve ok dok nisam reinstalirao sistem.

Jesi ubacivao neke nove FS koje isto koriste sscanf?

Citat: slipnkit poslato Maj 08, 2016, 14:13:06 POSLE PODNE
Jesi ubacivao neke nove FS koje isto koriste sscanf?
Nemam ni jedne filterskripte u modu,znači ovo je jedna jedina komanda koja koristi sscanf.Možda je problem u nekom visual c++ ali ne znam u kojem,instalirao sam nekoliko verzija i x86 i x64

Ja sam da bih izbjegao probleme sa Visual C++ zaletio se na Microsoft stranicu i instalirao sve, od 2005 do 2015, i x64 i x86.

Uostalom:

Citatyou need to make sure that you have recompiled ALL your scripts using the LATEST version of "sscanf2.inc". Older versions didn't really require this as they only had two natives - "sscanf" and "unformat", the new version has some other functions - you don't need to worry about them, but you must use "sscanf2.inc" so that they are correctly called. If you think you have done this and STILL get the error then try again - make sure you are using the correct version of PAWNO for example.

Instalirao sam ove visual c++ od 2005. do 2015. i recompile skriptu i opet isto.Zna li neko u čemu je problem?

udji u neki drugi mod,i idi ingame i vidi radil cmd..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

@Pawno jesi možda skidao odavde? http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=602923
ja ne vidim drugi problem, obično se to dešava zato što se zamijene stari i novi plugin tj. sscanf i sscanf2

Update sam sa 2.8.1 ma 2.8.2 i evo sad je uredu.Hvala ovde ide LOCK.