[POMOC] Zelim skockati Athlone mod, pa mi pomozite!

Započeo [BE] Clifford Griffin, Maj 07, 2016, 18:20:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Athlone
Detaljan opis problema: Nije problem, zelim samo da mi neko kaze kako da promenim boje na athlone modu textdrawe, da napravim random poruke na textdrawu i to :)
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
BALKAN ELITE - MAPPER

Lepo je to sto imas volje da radis na modu tj editujes mod ali Athlone mod zahteva mnogo vise znanja nego sto ti imas. Mod ima dosta bugova. Ja ga editujem pola meseca i ima jos bugova oko kojih se zaje*avam. Ti ne znas napraviti nesto najosnovnije tkd uci na nekim laksim modovima od ovog.

Pa koji mod da uzmem sem UP'a i SG'a?
BALKAN ELITE - MAPPER

Uzmi i edituj npr BS od Stalenzija ima oko 35k linija.. Uci na njemu mada bi najbolje bilo UP da uzmes. Pogledaj malo wiki samp i tutorijale ovde na forumu i naucices ono osnovno.

Ja vec znam obicni reg/log s dijalozima u y_ini raditi i dosta toga, koji BS daj puno ime :)
BALKAN ELITE - MAPPER

A ne znas boje naci,ae ubi se kidaro..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: [SA] ° Alford poslato Maj 07, 2016, 21:34:35 POSLE PODNE
Ja vec znam obicni reg/log s dijalozima u y_ini raditi i dosta toga, koji BS daj puno ime :)
Balkan Street imas u korisni gamemodovi podforumu

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Lik se pravi "bog",ne zna boje naći,ja nisam ništa pogrešio..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: ophion poslato Maj 07, 2016, 23:23:38 POSLE PODNE
Lik se pravi "bog",ne zna boje naći,ja nisam ništa pogrešio..
Ova zajednica sluzi da pomazemo jedni drugima..

Hhahahaha pa kako ne znas da promenis boje na TDovima, ti si botina velika!

Citat: AndroCorleone poslato Maj 08, 2016, 08:27:41 PRE PODNE
Hhahahaha pa kako ne znas da promenis boje na TDovima, ti si botina velika!
Ono gore vazi i za tb

Znam ja da promenim boje, i pripazi malo na svoje ponasanje, predpostavljam da ste vas 2'jica ovde sto se drcite po 10+, govorite nekom, a u pawno ste 2 put usli, ja sam u pawnu pocetnik, i pokusao sam replace komandom i izmesaju se, volio bih se vas 2'ice naci u rl i istrest jedno 30 puta samarcine balavci jedni :) I ja znam promenit boje u tdovima, vec me zanima kako to promjeniti jer je malo zapetljan athlone mod ali sam poslusao Tosica i resio uzeti UP :) I gde se ja to "pravim" bog? Ako zatrazim pomoc odma se kurcim jel? Joj djete ucini mi uslugu ne ulazi na ovaj forum vise :)
Poslednja Izmena: Maj 08, 2016, 10:44:49 PRE PODNE od [SA] ° Alford
BALKAN ELITE - MAPPER

TextDrawColor(tvoj naziv tda, TCRVENA);

A prije toga moras definisati TCRVEN-u boju
#define TCRVENA      0x800000FF
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

svako je morao nekada početi nešto
ni ja, ni ti, ni ovi glupani Å¡to komentariÅ¡u nisu roÄ'eni naučeni
opusti se, krenuo si tek, naučiti ćeš
moj ti je savjet da pratiš tutoriale... imaš ih bruku na SA:MP forumu (šteta što nema kod nas, mislim ima, ali to je Bože sačuvaj)

@ophion restani se glupirati, nema potrebe da vrijeÄ'aÅ¡ dečka kako nema pojma, jer nisi joÅ¡ ni iz pelena izaÅ¡ao ;) uostalom, ni ti ne znaÅ¡ editovati textdraws
@AndroCorleone ovo isto važi i za tebe, ako već znate kako se to radi, ŠTO NE OBJASNITE ČOVJEKU DEBILI JEDNI? Ili još bolje, što ne napravite neke TDove koje će svi pohvaliti :)

pronaÄ'i na SA:MP forumu neku jednostavnu skriptu, ima ih milion i počni editovati
prvo prevedi, jer dok prevedeš skriptu provesti ćeš dovoljno vremena da naučiš osnove

Živio!