[ MAP ] Burger Shoot

Započeo Vanilla, Maj 02, 2016, 20:15:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima..
Evo spremio sam jednu novi mapicu za vas..
Reč je o mapi Burga to jest Burger Shota

Eto to bi bilo to...Nadam se da vam se mapa svidjela...TakoÄ'er mapa je na prodaju!..Uživajte!

Nije lose, ali nekako.. previse textura :)

Meni je bas lepo svidja mi se :)
    ~ Member since: 09.13.2013. - 15:30 ~

Da mogu se sloziti sa clanovima da textura mozda ima vise nego sto bi trebalo ali reci cu ti svaka cast na trudu i ideji. Zasto to kazem zato sto konacno da vidim nesto a da nije McDonald's sa kojim su mnogi bar po meni smorili. Tako da je ovo savrseno zamisljeno mozda da je ova zgrada malo drugacija ne kazem da joj nesto fali ali kao da joj ipak nesto fali bar po meni...
Sve u svemu svidja mi se mapa a pogotovo ideja mislim konacno kao sto rekoh nesto novije a da nije McDonald's ...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Maj 03, 2016, 02:30:51 PRE PODNE
Da mogu se sloziti sa clanovima da textura mozda ima vise nego sto bi trebalo ali reci cu ti svaka cast na trudu i ideji. Zasto to kazem zato sto konacno da vidim nesto a da nije McDonald's sa kojim su mnogi bar po meni smorili. Tako da je ovo savrseno zamisljeno mozda da je ova zgrada malo drugacija ne kazem da joj nesto fali ali kao da joj ipak nesto fali bar po meni...
Sve u svemu svidja mi se mapa a pogotovo ideja mislim konacno kao sto rekoh nesto novije a da nije McDonald's ...

Hvala,i meni isto dojadio MC pa ajde da uradim nesto novo

Svidja mi se  :)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Ne znam samo kako te nije sramota da krades mape sa oficijalnog foruma i prodajes ih.
Stvarno treba imati mozak za takve stvari.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=548968

Citat: Bryant. poslato Maj 03, 2016, 14:00:34 POSLE PODNE
Ne znam samo kako te nije sramota da krades mape sa oficijalnog foruma i prodajes ih.
Stvarno treba imati mozak za takve stvari.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=548968
Ahahahahaha dan ti je**m.... :D
Ajde makar da si promenio slike ali nisi ni to xD

ahahahahahahaha :D
Pro kradljivac...
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Hahaha ovu mapu sam vec video na oficijalnom forumu, kao sto je i bryant provalio

================================================
Radovi:
[FILTERSCRIPT] Jetpack
[FILTERSCRIPT] Glasanje
[MAP] NG Hospital
[MAP] NG Ostrvo

NouZI Gaming Loading: 30% BaySide
POTREBAN MAPPER ZA MAPANJE ENTERIJERA

Vec sam reko na zabranjenou majstori,ja sam taj sa drugog foruma,tu mapu sam radio davno,ni ne sjecam se kad,i tad sam bio registriran na to ime,i vec ne koristim taj acc,a vi sad mislite sta hocete,toliko od mene  :D

Citat: [BG] Ryan poslato Maj 03, 2016, 19:11:25 POSLE PODNE
Vec sam reko na zabranjenou majstori,ja sam taj sa drugog foruma,tu mapu sam radio davno,ni ne sjecam se kad,i tad sam bio registriran na to ime,i vec ne koristim taj acc,a vi sad mislite sta hocete,toliko od mene  :D
Koliko sam primetio na Oficijalnom SA:MP forumu pise da si iz Nemacke a na ovom iz Hrvatske? Zanimljivo....