[POMOC]Label

Započeo xLanmi, Mart 18, 2016, 01:07:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj edit UP-a  :D
Detaljno objasnjenje problema:EH ovako kratko receno label sto pise vozilo na prodaju cena itd kada kupim vozilo nestane,i restartam server ono se opet pojavi
Deo skripte:
Ovo vam je kad kupim auto
    new vid = CijeneAuta(GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(playerid)));
		    if(PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] < VoziloInfo[i][vCena]) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Nemate dovoljno novca!");
		    g_NovacMinus(playerid, VoziloInfo[i][vCena]);
			PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] = i; VoziloInfo[i][vRadio] = 0;
			VoziloInfo[i][vImaVlasnika] = 1; VoziloInfo[i][vZakljucan] = 1;
			VoziloInfo[i][vDroga] = 0; VoziloInfo[i][vMats] = 0;
			VoziloInfo[i][vOruzije] = -1; VoziloInfo[i][vMunicija] = 0;
			DestroyDynamic3DTextLabel(CosLAB[VoziloInfo[i][vID]]);
			CosLAB[VoziloInfo[i][vID]] = Text3D:INVALID_3DTEXT_ID;
			strmid(VoziloInfo[i][vVlasnik], GetName(playerid), 0, strlen(GetName(playerid)), 999);
  			SacuvajVozilo(i); SavePlayer(playerid); TogglePlayerControllable(playerid, 1);
  			SCMF(playerid,-1,""ORANGE"SP | "BELA"Uspesno ste kupili auto za %d$ novca!",VoziloInfo[i][vCena]);
  			UsaoAutoProdaja[playerid] = -1;

Kada kupim auto label se unisti nema ga sve ok ali kada restartam server on se pojavi na tom kupljenom autu samo label nije na prodaju vec samo label?
Slike nesto:Trazite i dacu :D
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Ako restart radis preko skripte tacnije /gmx ili slicno, onda ti to ubaguje pola servera.
To nije restart kao pravi restart sa GamePanela.
Isto tako i meni se to desavalo oko labela na kupljenom vozilu, pa sam morao ponovo da radim sva kupljena vozila, da ih redam od A do Ž koristeci Array-e.

Samo kada se restarta server gmx i preko panela tada vozilo dobije label,
kako popraviti to?
One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Nemoj restartovati preko gmx, već preko panela. I onda se nece pojavljivati label.
A post iznad sam napisao kako sam ja riješio taj problem.Samo što se kod mene pojavljivao prilikom kupovine, a kod tebe je prilikom restarta.

A sjebao sam se pod sacuvajvozilo nisam dodao da je vozilo kupljeno,i nije mi se bilo sacuvalo i stalno mi label izlazio sad sam to fix hvala i moze lock :)
One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025