Pomoc mapa

Započeo Bricko_Bass, Februar 24, 2016, 17:57:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Ovako pravim mod od 0 pocetnik sam pa se malo zabavljam. Potrebna mi je pomoc znaci sve sam napravio kako treba ali nece da mi ocitava mapu hoce na createobjcet a ne moze createdyinamicobject  pa mi je potrebna pomoc kako to da rjesim
Skripta koju koristim: od 0
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): Evo cijeli dio sto sam do sad uradio

//==========================Include===========================================//
#include <a_samp>
#include <a_objects>

//=========================Main===============================================//

main()
{
print("||=======================================||");
print("||           New World                   ||");
print("||=======================================||");
SetGameModeText(" v1.0 ");
SendRconCommand("mapname Los Santos");
}

//=============================Spawn==========================================//
public OnPlayerSpawn(playerid)
{
SetPlayerSkin(playerid, 0);
GivePlayerMoney(playerid, 25000);
SetPlayerPos(playerid, 1224.3303,-1816.8062,16.5938);
SetPlayerFacingAngle(playerid, 00.0);
SetPlayerInterior(playerid, 0);
}

//=======================Remowe===============================================//
public OnPlayerConnect(playerid)
{

}

//============================================================================//
public OnGameModeInit() {

}

ti u tom kodu nemas nikakve objekte a da bih stavio objekte stavi ih samo u OnGameModeInit

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Citat: Assassin007 poslato Februar 24, 2016, 18:20:55 POSLE PODNE
ti u tom kodu nemas nikakve objekte a da bih stavio objekte stavi ih samo u OnGameModeInit

Mozes malo detaljnije objasnit obriso sam objete iz OnGameModeInit jer ih nije htjelo ucitat posto su createdynamicobject a kad su samo createobject onda ocitava

Citat: Bricko_Bass poslato Februar 24, 2016, 18:35:00 POSLE PODNE
Mozes malo detaljnije objasnit obriso sam objete iz OnGameModeInit jer ih nije htjelo ucitat posto su createdynamicobject a kad su samo createobject onda ocitava
1x za ovo cujem...

Da bi koristio CreateDynamicObject potreban ti je plugin i include streamer, njega mozes skinuti ovdje: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865

Pgrjesio si PDF, LOCK

My Bike KTM 450 SXF 2008