[Pomoc] Locallhost

Započeo RilleX, Februar 18, 2016, 16:17:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Kako da kad startam kucni server da se moze i drugi igraci connect?
Imao sam prije win 7 i sve je radilo ok mogli su se connect kao da je pravi hosting ali sada na win 10 nece, znam da je nesto oko portova i firewalla al sam zaboravio tacno sta pa ako moze neko pomoci unaprijed zahvalan :D
Skripta koju koristim:Bilo koja
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično)://

Citat: [BM:RP] Leon poslato Februar 18, 2016, 16:17:07 POSLE PODNE
Detaljan opis problema:Kako da kad startam kucni server da se moze i drugi igraci connect?
Imao sam prije win 7 i sve je radilo ok mogli su se connect kao da je pravi hosting ali sada na win 10 nece, znam da je nesto oko portova i firewalla al sam zaboravio tacno sta pa ako moze neko pomoci unaprijed zahvalan :D
Skripta koju koristim:Bilo koja
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično)://

Imas dosta tutoriala kako napraviti server preko hamachia :)

Mozes otvoriti novi port na ruteru, ali ako imas slab net ne preporucujem ti to, jer ce ostalima mnogo lagovati. I imas opciju kao sto ti je moj kolega rekao, preko hamachia.
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Citat: VuKaN poslato Februar 18, 2016, 18:17:20 POSLE PODNE
Mozes otvoriti novi port na ruteru, ali ako imas slab net ne preporucujem ti to, jer ce ostalima mnogo lagovati. I imas opciju kao sto ti je moj kolega rekao, preko hamachia.
Necu preko hamachija njega mrzim ipak cu uzet host nmvz :D LOCK ovo

Svako mrzi hamachi ali on je najbolji za to,skini koristi,kada ti ne treba udji u conection pa manage adapter i disable hamachi da ne vuce konekciju :3

Pronadjes neki jeftiniji hosting ako ces samo igrati sa prijateljima,ili hamachi... :)