[REÅ ENO] Pokretanje Texture Studia

Započeo Jason_Statham, Februar 18, 2016, 16:08:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zato sto je /loadmap za loadanje mape vec radjene u texture studio, da ubacis svoju mapu kucas /importmap, svoju mapu mozes da ubacis i kao .txt i kao .pwn, bitno je da budu samp kodovi, a ne npr MTA.

Ubacujes mapu ovde: \scriptfiles\tstudio\ImportMaps

Kad radis svoju mapu, ukoliko si je zavrsio ides /exportmap, ukoliko nisi ides /savemap (ako se ne varam), da bi otvorio kasnije preko /loadmap moras da ubacis fajl u SavedMaps kao .db fajl, ali to mozes samo preko texture studia komandom /savemap ili da nadjes neki .db fajl na netu (vec radjenu mapu)

Pozdrav
Poslednja Izmena: Februar 20, 2016, 14:36:42 POSLE PODNE od WeWeF
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.

Citat: WeWeF poslato Februar 20, 2016, 14:34:30 POSLE PODNE
Zato sto je /loadmap za loadanje mape vec radjene u texture studio, da ubacis svoju mapu kucas /importmap, svoju mapu mozes da ubacis i kao .txt i kao .pwn, bitno je da budu samp kodovi, a ne npr MTA.

Ubacujes mapu ovde: \scriptfiles\tstudio\ImportMaps

Kad radis svoju mapu, ukoliko si je zavrsio ides /exportmap, ukoliko nisi ides /savemap (ako se ne varam), da bi otvorio kasnije preko /loadmap moras da ubacis fajl u SavedMaps kao .db fajl, ali to mozes samo preko texture studia komandom /savemap ili da nadjes neki .db fajl na netu (vec radjenu mapu)

Pozdrav
Ubacim onu mapu koju sam sacuvao preko Map Constructiona sa .txt u scriptfiles u import maps, ali meni izbaci ovo kada kucam /importmap http://i.imgur.com/K5Zi5Qq.png
Pokusao sam i da mapu sa .txt ubacim u desert map ali opet isto, ne mogu svoju mapu da ucitam.

Malo sam muvao i ukapirao kako da ubacim mapu, ako bude jos kakvih problema, otvoricu novu temu :D