Athlone Roleplay ((+bugfix))

Započeo Muma, Februar 02, 2016, 23:17:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Brate, ja sve o uradim, ubacim gamemode u to, nece da ucita u opste mod..
»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«

KOJA JE KOMANDA DA STVORIM AUTO ?

I IMAM BAG SA ORGANIZACIJAMA ? PISE DA SVAKA IMA VEC 2 LIDERA ??? KAKO TO DA RESIM

HVALA , A KAKO DA SE VIDE KOMANDE ZA VIP , HELPER ?

ZA HELPERERA JE /HHELP

KAKO JE ZA VIPA , PROMOTERA , ?

Daj jbt caps lock, ne moras za svaku cmd da pitas... Imas mod, imas /help i pogledaj -.-

Da li ima jos neki bug ili je sve sredjeno?

Citat: #Parker poslato Jul 25, 2016, 22:09:06 POSLE PODNE
Da li ima jos neki bug ili je sve sredjeno?
Vjerovatno ima, ja koristim Athlone i mnogo stvari je fixano da ne znam vise ni sam sta ima i sta sam radio... Ako pronadjete neki bug napisite pa cemo fixati :)

Opet ja , ali moram. Imam neki bag , uvece kada prodje 22h , meni na serveru bude crveno-crna slika . Ne samo meni , nego svim igracima . Restartujem server ali nista .. Pa da li je to bag i kako to moze/mogu da popravim ? Pozz :)

Citat: cucko123 poslato Jul 25, 2016, 22:26:26 POSLE PODNE
Opet ja , ali moram. Imam neki bag , uvece kada prodje 22h , meni na serveru bude crveno-crna slika . Ne samo meni , nego svim igracima . Restartujem server ali nista .. Pa da li je to bag i kako to moze/mogu da popravim ? Pozz :)
Nije bug, nego promijeni weather jer postavi neki weather ID veci nego sto postoji u sampu pa tako postane crveno > /vreme :)

Ok , puno ti hvala . Jos jedno pitanje : Sada trenutno na ovom modu je zimski mod ( nova godina , sneg , jelke , pokloni itd .. ) . Kako to mogu da maknem i da bude bez toga? Pozz .. Hvala jos jednom

Pronadjes ovo #define ZIMSKI_MOD 0 i ako hoces da iskljucis postavis broj na 0, ako hoces da upalis onda postavis broj na 1 :)

Citat: cucko123 poslato Jul 26, 2016, 10:36:21 PRE PODNE
Ok , puno ti hvala . Jos jedno pitanje : Sada trenutno na ovom modu je zimski mod ( nova godina , sneg , jelke , pokloni itd .. ) . Kako to mogu da maknem i da bude bez toga? Pozz .. Hvala jos jednom
Nadji #define ZIMSKI_MOD i umesto 1 stavi 0 i tjt. Inace ako imas nesto da pitas imas temu razgovor u vezi pawn skriptanja..