[Pomoc/Savet] GPS System

Započeo Scripter Braun, Januar 03, 2016, 17:53:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Ne bitno
Detaljan opis problema: Nije problem vise savet znaci radio sam GPS system i stavio sam da pise koliko ima metara do tog mesta i kada drzim W da idem pravo ono se razdaljina ne pomera samo ako pustim W lepo ucitava sad me zanima da li da stavim Timer da na svake pola sekunde radi ucitavanje ili moze drugacije ne bih stavljao timer osim ako ne mora i ovako ih imam puno.. :D
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
    ~ Member since: 09.13.2013. - 15:30 ~

Ne znam kako bih ti pomogao, ali ti preporučujem da ne koristiš tajmer koji ce radit to svake pola sekunde, jer vjerovatno ima bolji način nego da mod "pretrpavaš" sa tim stvarima.Mozda da probaš nešto sa OnPlayerUpdate to bi ti trebalo pomoći

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Pa brate ne znam do cega je kada drzim W ne ucitava nista, a kada pustim lepo radi..Probacu sa tim.

Ovako mi je pod OnPlayerUpdate i dalje ne ucitava kada drzim W ili S...
if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
    {
	    if(GPSAktivan[playerid] == 1)
	    {
		    new Float:VPoz[3], Float:Rotacija, TDString[128];
	 		GetVehiclePos(GetPlayerVehicleID(playerid),VPoz[0],VPoz[1],VPoz[2]);
	 		Rotacija = PointAngle(playerid, VPoz[0],VPoz[1], GPSX[playerid], GPSY[playerid]);
			AttachDynamicObjectToVehicle(GPSObjekat[playerid], GetPlayerVehicleID(playerid), 0.0, 0.0, 1.5, 0.0, 90.0, Rotacija);
			format(TDString, sizeof(TDString), "~w~~h~%.1fM",GetDistanceBetweenPoints(VPoz[0], VPoz[1], VPoz[2], GPSX[playerid], GPSY[playerid], GPSZ[playerid]));
			GPSTD2(playerid, 1, TDString);
		}
	}

Ne znam onda stvarno.Ostavi tako kako može, u proÅ¡lom postu sam rekao da ne preporučujem da praviÅ¡ tajmer koji ce da radi taj posao svake pola sekunde jer bi to bilo samo dodatno opterećenje za skriptu.Ja mislim da slican GPS sistem ima u NL modu da broji razdaljinu koju treba jos da proÄ'eÅ¡ pa možeÅ¡ tamo pogledati od prilike kako je uraÄ'eno

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

E mozes da mi das link NL moda...

Moze neko da pomogneee ?