[Predstavljanje]domo101

Započeo domo101, Decembar 07, 2015, 22:56:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

VaÅ¡e ime po mogućnosti i prezime:  Domagoj
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Zivim u Osijeku, roden u Vinkovcima
Koliko imate godina:  16
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Vec dugo vremena znam za ovaj forum, kad sam googlao nesto za skriptanje pa sam naletio i eto ostao sam tu :D
Vaše misljenje o forumu: Sve najbolje, tu sam vec jako jako dugo, profesionalan je i ima stvarno puno ljudi koji su voljni pomoci ;)
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): UIF-Balkan Express-Balkan Extreme-United City-City of Angels-San Marino-Gate of Future-Unique RP- Trenutno ne igram nigdje :)
Koliko dugo igrate SA:MP: Oko 5, 5 ipo' godina
Da li Skriptate ili Mapate: Skriptam, dosad sam Gate of Future i Unique RP i neke manje servere...
NapiÅ¡ite nam neÅ¡to o sebi: Idem u 2. razred Tehnicara za racunalstvo, od sporta volim kosarku i rukomet,  od programskih jezika znam C++, od muzike volim sve sto mi se svidi, tj. nemam neku ODREDENU vrstu koju slusam :D , od filmova volim najvise komedije i akcijske i eto, ako nekoga jos nesto zanima neka pita ;) :D

Pozdrav i dobrodosao na forum.
Uzivaj i nemoj krsiti pravila!

Osnovna pravila Balkan SA:MP forum-a mozes procitati ovde. ---> [BALKAN SA-MP] Pravila!!!

Takodje procitaj pravila PDF-a prije nego sto otvoris temu u njemu.

Balkan SA:MP Team!

Welcome  :'(

FABER EST SUAE QUISQUE FORTUNAE

Citat: .Il|Dead-Zone|lI. poslato Decembar 08, 2015, 23:30:48 POSLE PODNE
Welcome  :'(
- Ne smete stavljati komentar na stranom jeziku - takvi postovi će biti obrisani.

OT: Dobrodosao. :)