BS - SMF 2.0 Tema

Započeo DeadDon, Novembar 26, 2015, 12:13:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Predstavljam vam logotip i temu za SMF 2.0 koju sam radio za Balkan SA:MP no nazalost odbili su me kao dizajnera. Ukoliko vas zanima cijena ili kupnja, kontaktirajte me preko poruke ili mailom ([email protected] ili [email protected]).
Gratis dobivate logo inicijala BS, koji se moze promijeniti u bilo koje ime, font, 8 pozadina te default avatar design (plus naravno .PSD za forum rankove/membergrupe).
Nadam se da vam se svidja :)

Poslednja Izmena: Novembar 26, 2015, 14:00:16 POSLE PODNE od DeadDon

Sumnjam da ce ti ovo neko kupiti. Realno, ovo moze i pocetnik napraviti, nista specijalno, nazalost.

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Novembar 26, 2015, 13:08:23 POSLE PODNE
Sumnjam da ce ti ovo neko kupiti. Realno, ovo moze i pocetnik napraviti, nista specijalno, nazalost.

takoder moram napomenuti da tema takoder jos nije dovrsena, i nije napravljena kako sam ju ja zamislio na pocetku.
No, posto nemam potrebe izradivati ju objavljem ju ovakvu. I ovakva ce se nekome svidat.

Tema nije nesto cak je i poruzna malo,previse velikih oblika i textova

Meni se svidja tema, jedino sto mi se ne svidja jeste ovaj font kod profila i koji je verovatno na celoj temi, pohvale :)

Citat: Bryant. poslato Novembar 26, 2015, 15:44:23 POSLE PODNE
Meni se svidja tema, jedino sto mi se ne svidja jeste ovaj font kod profila i koji je verovatno na celoj temi, pohvale :)

Hvala ti! Ma da, lako se font promijeni:)

Ovo moj deda napraviti zna lose realno

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Tema je vrhunsko odradjena da je zavrsena bila bi extra! Zainteresiran sam za temu

Logo jedna velika nula a tema nije nesto pohvala za trud

Kad već ocjenjujete,ocijenite makar objektivno,a ne da iznosite subjektivne stavove na osnovu prethodnih dogaÄ'aja.
Tema nije nista specijalno,ali nije ni losa,jedina zamjerka je ovo što je već bilo pomenuto a to je font kod pregleda profila.Sve u svemu nije lose,ali se potrudi da dovršiš temu,jer ima jos dosta prostora za rad..