[Pomoc] Kako da promenim spawn lokaciju kada se igrac registruje

Započeo Dejan Zivkovic, Oktobar 25, 2015, 16:26:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: LT-RP Losted Time RolePlay
Detaljan opis problema: Gledao sam na yt i na nekim forumima kako da promenem spawn na srw ali meni nije kao kod njih tamo kazu da treba AddPlayerClass ali meni to nema a dje pise SetPlayerPos tamo ima neki kordinata ja sad neznam sta da radim pa eto.
Dio skripte: Ne znam
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

1.) Spawn moze biti postavljen preko SetSpawnInfo
2.) Spawn moze biti postavljen preko setplayerpos, u tom slucaj udjes na svoj server nadjes gdje hoces da se spawnas, kucas /save odes onda u \Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\savedpositions.txt i tu imas svoju poziciju sacuvanu, prvi broj preskocis i posle tog prva 3 broja kopiras

My Bike KTM 450 SXF 2008

29,1686.3271,-2331.4526,13.5469,0.0000,0,0,0,0,0,0);
Evo sta kopiram sta da ne kopiram :D

1686.3271,-2331.4526,13.5469 , zatim u svom modu nadjes SetPlayerPos i promenis kordinate sa tim koje si uzeo . Pozdrav

Problem je u tome sto ima vise SetPlayerPos i ja ne znam na koji da stavim :/

Citat: Dejan Zivkovic poslato Oktobar 25, 2015, 17:13:44 POSLE PODNE
Problem je u tome sto ima vise SetPlayerPos i ja ne znam na koji da stavim :/

pa trazi dio sta ti pise kad se spawnujes ili slicno pa po tome ces naci gdje se nalazi...

My Bike KTM 450 SXF 2008

Odem ja na spawn(Stari) i kopiram te kordinate
odam u pawno idem CTRL+F i trazim SetPlayerPos Sa tim kordinatima ali nema nijedan ni slican
Poslednja Izmena: Oktobar 25, 2015, 17:21:10 POSLE PODNE od Dejan Zivkovic

Citat: Dejan Zivkovic poslato Oktobar 25, 2015, 17:18:28 POSLE PODNE
Odem ja na spawn(Stari) i kopiram te kordinate
odam u pawno idem CTRL+F i trazim SetPlayerPos Sa tim kordinatima ali nema nijedan ni slican

pa nema jer nisu iste kordinate, ne mozes znati preko cega je on sacuvao taj pos i poslje nule su drugaciji brojevi ne mozes tako traziti...

My Bike KTM 450 SXF 2008

Ali ja trazim slicne kordiante ako te nule na kraju nisu iste onda moraju prvi brojevi biti isti ili slicni valjda

Citat: Dejan Zivkovic poslato Oktobar 25, 2015, 17:27:19 POSLE PODNE
Ali ja trazim slicne kordiante ako te nule na kraju nisu iste onda moraju prvi brojevi biti isti ili slicni valjda

mozes tako probati... kada se spawnujes sacuvaj i trazi prve brojeve...

My Bike KTM 450 SXF 2008

Jednostavnije ti je da udjes na server i kad se spawnujes kucas odma /save i onda odes u  \Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\savedpositions.txt i onda kopiras koordinate i trazis u pawno ( CTRL+F )

To sam ja radio ali mi uvek sad sam skontao zadnji broj(Visina) se pomeri posto kad je ovaj pravio verovatno da nebio bio neki bug pa sam ja samo prva 3 broja kopirao i nasao i u mene je RandomSpawn tako nesto. Hvala vam :D!!