◄ Filmovi & Serije ►

Započeo SlavicBeast, Septembar 28, 2015, 12:48:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: SanelPandzic poslato Septembar 11, 2018, 15:14:32 POSLE PODNE
Vako izgledo sam clash of titans ima 2 dijela to sam izgled i odgledo sam wrath of titans e sad ko je sluso na histori o bogovima itd zna sigurno ko je zeus had i posejdon i hronos da mi je znat da li jos ima filmova dok su bili stari oni zanima me molim vas ako znate reci te mi!
Ima Bog bježanja Odeon, ima brata Odeion.
Inače ko voli horor filmove preporučujem blaže strašniji film Siccin (1-5 dijelova, 5 je izašo u kinima u augustu). :)

Hey bitch, what's up bitch, suck my dick bitch

dajte kakav film sličan avengersima da se gleda, ili neki baš dobar komedija/akcija/sci.fi

Malo ozbiljnija tematika

Awakenings, opet, vrhunski film :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Tire, jako čudan film :D

Respect: Kasperzi ãƒ,,, Muma, BaÅ¡ovski, LoOdaK, Mr. Programer, Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"·

Gledo sam kad sam bio mozda 4 il 5 razred 1 jako dobar film o filmu se radi imaju 3 covjeka i nesto se desilo i nadju jos 1 i njih tjeraju da nose neka 4 drveta znaci stave na rame i nose to drvo to jednog brda ako stanu u putu oti ljudi ih udare prutem il nekom spagom jakom a ostali gradjani ili civili gledaju to sto se desava i otaj 4 cojk svaki put kad mu oslabi snaga zena mu se prikaze i on dobije snage i opet nosi to drvo prije bi reko da je koc al et :) al i njega su uderali bicem.Zena je bila obucena ja mislim bila joj je haljinka crna kad su dosli do tog brda stali su zakovali koc il drvo i zavezali su ta 4 cojka.ubili su 3 cojka kad su dosli do 4 cojka 1 starac vidi da taj cojk pocne nesto da uci ali iscrpljen je i na kraju i njega ubiju.Kad su sve 4 ubili svi civili i ovi mafijasi nzm kako da ih nazovem krenuli su svojim kucama ali pocela je oluja i bijo je crn oblak  i sve ih grom ja mislim te mafijase ubije sta je vec tu bilo nzm na kraju ne sjecam se.Ali sjecam se ovih stvari ako mozete reci ime ovog filma ako znate pls da mi je opet da ga pogledam.

#A.J.

Citat: SanelPandzic poslato Novembar 09, 2018, 22:46:58 POSLE PODNE
Gledo sam kad sam bio mozda 4 il 5 razred 1 jako dobar film o filmu se radi imaju 3 covjeka i nesto se desilo i nadju jos 1 i njih tjeraju da nose neka 4 drveta znaci stave na rame i nose to drvo to jednog brda ako stanu u putu oti ljudi ih udare prutem il nekom spagom jakom a ostali gradjani ili civili gledaju to sto se desava i otaj 4 cojk svaki put kad mu oslabi snaga zena mu se prikaze i on dobije snage i opet nosi to drvo prije bi reko da je koc al et :) al i njega su uderali bicem.Zena je bila obucena ja mislim bila joj je haljinka crna kad su dosli do tog brda stali su zakovali koc il drvo i zavezali su ta 4 cojka.ubili su 3 cojka kad su dosli do 4 cojka 1 starac vidi da taj cojk pocne nesto da uci ali iscrpljen je i na kraju i njega ubiju.Kad su sve 4 ubili svi civili i ovi mafijasi nzm kako da ih nazovem krenuli su svojim kucama ali pocela je oluja i bijo je crn oblak  i sve ih grom ja mislim te mafijase ubije sta je vec tu bilo nzm na kraju ne sjecam se.Ali sjecam se ovih stvari ako mozete reci ime ovog filma ako znate pls da mi je opet da ga pogledam.
Da ti to nisi sanjo jarane.

Predlazite najbolje filmove vezane za Novu godinu,deda mraza i takve stvari.
Mogu i crtani filmovi gde se dozivljava novogodisnja euforija  :D

Sam u kući svi dijelovi, to je tradicija hahah :D

FOCUS,Venom(jedan od bolji u 2018)

ride along 1,2 obavezno!

Bacite pogled na "Me Before You" ako vas romantika opali

Neki filmovi vezani za novu godinu,deda mraz i te ludnice
Isto i crtani nbt

Citat: [CH]Caka poslato Januar 05, 2019, 16:29:34 POSLE PODNE
Creed 2 neko gledao? u HQ?
Gledao moj drug, nahvalio ga ko da se Silvester marisao :D

bilo je lijepo dok je trajalo.